úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
MAR_TINA
---
---
19:28:46 29.4.2020
FITH
: dobrá zpráva pro vidláky
FITH
---
---
19:14:13 29.4.2020
1 odpověď
+1
MAR_TINA
: Zmrazene ma i Kaufland
MAR_TINA
---
---
19:09:40 29.4.2020
3 odpovědi
GEISHA
: ooo. odkud máš ty krásné boby?
KOCHANSKA_CH
---
---
19:09:25 29.4.2020
+10
Salát, dva druhy vajec, kozí sýr.
KEMENTARI
---
---
18:43:24 29.4.2020
1 odpověď
ACIDQA
: Rostaci krasni. :) Jak je delas?
FITH
---
---
18:27:24 29.4.2020
1 odpověď
Zdobeni chleba
https://youtu.be/uJsGrn48p8w
MIDORI
---
---
18:25:14 29.4.2020
+3
Loupáky - bohužel místo máku sezam a na tvaru by to chtělo ještě zapracovat, ale jinak jsou LUXUSNÍ. Nadýchaný, nejsou vysušený, fakt jsem překvapená, jak je to dobrý.
recept zde
https://www.facebook.com/pececelazeme/videos/143041040413690/?v=143041040413690
ACIDQA
---
---
14:18:54 29.4.2020
1 odpověď
+22
Guláš z hlívy a bramborový rošťáci.
No, fit jídlo to úplně není.
TUILE
---
---
13:21:51 29.4.2020
+1
me pect strasne bavi. skod aze pecivo jim tak zridka, ze se mi to pect vlastni nevyplati.
BAAL
---
---
12:14:50 29.4.2020
+20
ILLUZE
: Cesta za idealem pokracuje, rozhodl jsem se ze kdyz postup je jakztakz funkci, tak je cas na experimenty takze dnes 50:50 zitna a psenicna mouka
IRINASH
---
---
11:49:17 29.4.2020
Měl by někdo recept na zaručeně vláčný tortilly? Nejlépe kdyby vydržely vláčný i do druhýho dne. Zkoušela jsem je zatím jednou a mohla bych si z nich vyrobit podrážky do bot.
Dělala jsem je z mouky, olivového oleje, vody, soli, špetky kypřícího prášku a malinko octa. Kde se stala chyba?
GLOBALISTA
---
---
17:56:56 28.4.2020
+1
EXCITE
: Jako naprostý pekařský amatér jsem si vzpomněla, že narozdíl od povidlových a makových koláčů se do těch tvarohových vždycky prostřihávaly dírky a důvo d měl něco společného s vytékáním hmoty... aspoň u babičky se to takhle dělalo. Tak jestli by v tom nebyla možná cesta.
KOC256
---
---
17:13:34 28.4.2020
+2
Takové jednoduché jídlo...
vrstvy cibule střídají vrstvy krkovičky, maso je zasypáno grilovacím kořením a celé to je zalité smetanou.
A jako dobré - pro ty co nemají problém s vyběháním spousty najezené "energie" :D
MOODYCAT
---
---
12:12:13 28.4.2020
+1
LUCIASHECK
: Tyjo, tohle mi vzdycky pripomene, kolik let uz delam kure na paprice podle tveho receptu...a uz to bude asi 5.
GENEVIEVE
---
---
12:08:19 28.4.2020
VALENTINA
: když použiješ tvaroh v alobalu, ne ve vaničce, tak by nemusel, ale třeba z listových šátečků se mi taky dere.
LUCIASHECK
---
---
12:04:58 28.4.2020
1 odpověď
S2FI
: já dělám už léta tohle (za formu z dob mého sociálního experimentu se omlouvám, ale nikdy jsem neměla potřebu to přepisovat do civilizovaný formy :-D)
Pravé italské boloňské špagety za pár korun | Mimibazar.cz
https://www.mimibazar.cz/recept/121996/prave-italske-bolonske-spagety-za-par-korun
EXCITE
---
---
12:01:44 28.4.2020
1 odpověď
+1
VALENTINA
: děláme tvaorhový závin z listového těsta a ten se pokaždé chce dostat ze závinu ven, narozdíl od jablek.
VALENTINA
---
---
11:58:23 28.4.2020
2 odpovědi
zkoušel jste tam někdo dávat místo povidel třeba tvaroh? nevytéká to?
MIDORI
---
---
11:41:27 28.4.2020
ANDREJKA
: tady je to nafocený
https://www.devceuplotny.cz/foodblog/mrkvove-rohlicky-s-povidly
Možná máš moc řídký povidla, jestli ti to teče? Kupuju z Lidlu, ty jsou dost tuhý
S2FI
---
---
11:20:29 28.4.2020
GENEVIEVE
,
QUANTI
: děkuju, vyzkouším
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam