úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
BAAL
---
---
12:14:50 29.4.2020
+20
ILLUZE
: Cesta za idealem pokracuje, rozhodl jsem se ze kdyz postup je jakztakz funkci, tak je cas na experimenty takze dnes 50:50 zitna a psenicna mouka
IRINASH
---
---
11:49:17 29.4.2020
Měl by někdo recept na zaručeně vláčný tortilly? Nejlépe kdyby vydržely vláčný i do druhýho dne. Zkoušela jsem je zatím jednou a mohla bych si z nich vyrobit podrážky do bot.
Dělala jsem je z mouky, olivového oleje, vody, soli, špetky kypřícího prášku a malinko octa. Kde se stala chyba?
GLOBALISTA
---
---
17:56:56 28.4.2020
+1
EXCITE
: Jako naprostý pekařský amatér jsem si vzpomněla, že narozdíl od povidlových a makových koláčů se do těch tvarohových vždycky prostřihávaly dírky a důvo d měl něco společného s vytékáním hmoty... aspoň u babičky se to takhle dělalo. Tak jestli by v tom nebyla možná cesta.
KOC256
---
---
17:13:34 28.4.2020
+2
Takové jednoduché jídlo...
vrstvy cibule střídají vrstvy krkovičky, maso je zasypáno grilovacím kořením a celé to je zalité smetanou.
A jako dobré - pro ty co nemají problém s vyběháním spousty najezené "energie" :D
MOODYCAT
---
---
12:12:13 28.4.2020
+1
LUCIASHECK
: Tyjo, tohle mi vzdycky pripomene, kolik let uz delam kure na paprice podle tveho receptu...a uz to bude asi 5.
GENEVIEVE
---
---
12:08:19 28.4.2020
VALENTINA
: když použiješ tvaroh v alobalu, ne ve vaničce, tak by nemusel, ale třeba z listových šátečků se mi taky dere.
LUCIASHECK
---
---
12:04:58 28.4.2020
1 odpověď
S2FI
: já dělám už léta tohle (za formu z dob mého sociálního experimentu se omlouvám, ale nikdy jsem neměla potřebu to přepisovat do civilizovaný formy :-D)
Pravé italské boloňské špagety za pár korun | Mimibazar.cz
https://www.mimibazar.cz/recept/121996/prave-italske-bolonske-spagety-za-par-korun
EXCITE
---
---
12:01:44 28.4.2020
1 odpověď
+1
VALENTINA
: děláme tvaorhový závin z listového těsta a ten se pokaždé chce dostat ze závinu ven, narozdíl od jablek.
VALENTINA
---
---
11:58:23 28.4.2020
2 odpovědi
zkoušel jste tam někdo dávat místo povidel třeba tvaroh? nevytéká to?
MIDORI
---
---
11:41:27 28.4.2020
ANDREJKA
: tady je to nafocený
https://www.devceuplotny.cz/foodblog/mrkvove-rohlicky-s-povidly
Možná máš moc řídký povidla, jestli ti to teče? Kupuju z Lidlu, ty jsou dost tuhý
S2FI
---
---
11:20:29 28.4.2020
GENEVIEVE
,
QUANTI
: děkuju, vyzkouším
QUANTI
---
---
11:07:17 28.4.2020
1 odpověď
+2
S2FI
: my teda milujeme boloňskou tuhletu:
https://www.bbcgoodfood.com/recipes/best-spaghetti-bolognese-recipe
GENEVIEVE
---
---
11:05:24 28.4.2020
1 odpověď
S2FI
:
https://www.bingingwithbabish.com/recipes/2017/8/22/lasagna
Já dělám podle Babishe (neplést s Burešem) a je naprosto vynikající :-) je trochu schovaný v receptu na lasagně, ktrý taky můžu doporučit, stejně jako další jeho videa :-)
S2FI
---
---
10:46:03 28.4.2020
3 odpovědi
neměl byste někdo prosím osvědčený recept na boloňské ragú? zkoušel jsem už opravdu hodněkrát, ale zatím jsem nebyl s výsledkem úplně spokojenej..
ILLUZE
---
---
21:54:08 27.4.2020
+7
A na oběd vepřová gulášová polévka, z vývaru z morkových kostí. S jarní cibulkou a pažitkou.
ILLUZE
---
---
21:48:21 27.4.2020
+15
Jsme chtěli přejít na zdravou stravu - a pak jsem narazila na inspiraci a jaksi se rozvášnila na večeři ,-) Italský chléb s mozzarellou, česnekem a naloženými rajčaty. K tomu španělské víno a bylo vymalováno ,-)
KOCHANSKA_CH
---
---
16:28:56 27.4.2020
+6
Muž dojídá zbytky, tak jsem si mohla uvařit to, co on nemusí (fenykl, koriandr).
Fenyklová omáčka s blanšírovaným chřestem a fenyklem, vejce, hrách, koriandr.
QUANTI
---
---
14:43:44 27.4.2020
+5
ILLUZE
: musím říct, že mě to na tom teda moc nebaví :D na nepředvídatelné výsledky závisející na tom, jestli se člověk na objekt náhodou křivě nepodíval, mám předčasně pubertální dceru :D
ILLUZE
---
---
14:06:30 27.4.2020
2 odpovědi
+1
BAAL
: To je pocit, co? ,-)
Někde jsem si přečetla názor jedné blogerky, že u toho chleba ji baví, že nikdy neví, jak to dopadne - stačí se na tu masu těsta ošklivě podívat, stačí změna tlaku a energie těch všech hodin předtím, co se člověk těstu věnoval, jde dopryč…
má pravdu ,-)
KOCHANSKA_CH
---
---
13:30:30 27.4.2020
+1
BERUSKA_CA
: Máš fantazii! :-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam