• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    stejne poznaj prd :o)
    to musi bejt radost varit :o)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    APRILMOUSE: Taky ho dělám v mikrovlnce, ač z toho nejsu urvaná, ale je to rychlý a funguje to.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    QUANTI: taková divočejší náhražka, když knedlík jíst nechci, ale chci něco savého na namáchání omáčkou :D /najemno nastrouhat 180 g kořenový zeleniny (já většinou mrkev + celer) + trošku soli + 30 g něčeho jako žervé, ricotta, tvaroh... + 1 žloutek smíchat, pak do toho přidat sníh z toho zbylého bílku. Strčit do vymazaného hrnku, do mikrovlnky na plný výkon cca 8 minut podle typu a tvaru hrnku. Jako nechutná to jako knedlík, samozřejmě :D ale není to zase špatný, dělám si ho poměrně často, protože já zase JSEM omáčková :) /jo, vaření v mikrovlnce mě totálně irituje, ale jednou za čas jsem ochotna přimhouřit oko.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    APRILMOUSE: zeleninový knedlík, fůha! Jak to funguje?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Dělala jsem neapolskou pizzu a povedla se teda neskutečně dobře. Z jednoho těsta byly tři pizzy (takže dvě večeře), pomalu kynoucí (celkem skoro 48 hodin), jedna klasická s buffalou, jedna se šunkou a jalapeno a jedna tuňáková.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    dneska segedín (řízla jsem jim vepřový se sojovým masem, stejně poznaj prd! :D a zeleninový knedlík

    LILITH_
    LILITH_ --- ---
    WHATEVER: Jestli nevadí, že to není jenom rebarbora, tak milujeme tuhle, ale přiznám se, že ji nepeču vegan, ostatně já se recepty obecně spíš tak volně inspiruju podle nálady, chutí a obsahu lednice a špajzu. :-)
    Prostě dobrý šťavnatý ovocný koláč. Pokud jste stejně jako já příznivci droždí, můžete jako podklad | Veganotic
    http://www.veganotic.cz/clanky/222-jahodovo-rebarborovy-kolac-s-drobenkou
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KEMENTARI: já máslo taky miluju, to pozor, ale když takhle vidím, to množství, kolik se ho tam leje, jdou na mě mrákoty :D
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    CMLKA: Mne trochu taky, ale mam chute jak eskymak, maslo muzu kousat rovnou z kostky a sadlo svacit lzickou ze sklenice...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ale na svačinu - ehm... tedy bylo původně v plánu, že je spotřebujeme přes týden na svačinu
    zařvaly - třetina večer - druhý den do desíti nezbyl ani jeden - povidlové kynuté koláče s posypkou s rumem



    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SARAJ: tak teď tedy něco na ten zdravější režim ,-)

    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KEMENTARI: mne na tom vzdycky desne sokuje to mnozstvi masla :)
    WHATEVER
    WHATEVER --- ---
    Máte někdo prosím recept na fakt dobrou rebarborovou buchtu? Ptám se záměrně tady protože na internetech mě nic neuchvátilo a zde jsem vždy uchvácena.
    N_I
    N_I --- ---
    KEMENTARI: já jí teď dělal 2x / chřest + vejce benedikt / a nebyla špatná, byla dobrá jen možná moc hustá...potřebuje to asi více té směsy ze: voda, víno, šalotka :)
    ze všeho nejvíc mě sere co je z toho nádobí..:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEVIL:
    presne :D... vsechno super a pak zapne ten magicky program :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ILLUZE: :D ja se vratila hladova s treninku, takze asi tak:D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SARAJ: Hmm, zabít málo ,-)
    Kdybyste tak nehejkali, nelezu tam!
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DEVIL: Hele, a neni to o tom, ze jak je to zarolovany na rostu, tak s tim sem tam pootoci, a tuk mu vytece tema dirama? Pouze spekuluju, ja jsem jen velmi mirne poucenej amater.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Proc ja sem chodim takhle pozde v noci..hauuu:D
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    to ja vsechno delam. kuzi mam krupavou. problem je, ze me se nikdy nepovede vypect dost toho tuku z bucku a pod tou kuzi i kdyz krupe tuku zustane furt dost. ten chlap to ma vymakany. ja se spokojim s krupavym buckem bez umotavani ho do porchety
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam