úvod
témata
události
tržiště
Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
MRTVEJ
---
---
13:07:05 2.8.2020
±0
nj i ten sos se asi za tu dlouhou dobu vyparil :o)
KOCHANSKA_CH
---
---
9:33:03 1.8.2020
+17
Večeře na zahradě. Grilovaní buřtoježci s lečem a brambora z popela s bylinkovým máslem.
MAR_TINA
---
---
18:27:10 30.7.2020
+9
V létě nevařím :)
GENEVIEVE
---
---
15:03:56 30.7.2020
GEISHA
: mě snad nalákáš na polentu :-)
MOODYCAT
---
---
14:35:54 30.7.2020
MONROE
: Mě polenta vůbec nebere ve formě kaše, mám ráda ty tuhý formy připomínající knedlík.
KATIA
---
---
13:12:19 30.7.2020
MONROE
: Případně může někomu lépe chutnat opečená
TOOMIX
---
---
10:52:48 30.7.2020
+3
MONROE
: polentu jedině takhle
Polenta a její správná příprava – Kuchařka pro dceru
https://www.kucharkaprodceru.cz/polenta-recept/
LUCIASHECK
---
---
9:07:47 30.7.2020
+2
MONROE
: Zaklad polenty je hodne.... ne hodne... HODNE... masla. Jinak je to proste takova hnusna nijaka kase :-D
KOCHANSKA_CH
---
---
19:12:01 29.7.2020
+22
Minutková úprava králíka - "svíčková" (králičí hřbet) zabalená s přilehlým tenkým hrudním krytím. Podáváno s liškovou omáčkou s bílým vínem a blanšírovanou brokolicí. Muž měl noky.
ILLUZE
---
---
12:49:47 28.7.2020
+5
A pro změnu sekaná s cuketou, bramborem a kápiemi.
ILLUZE
---
---
12:48:57 28.7.2020
+6
SPIKE411
: Jako nejraději bych nekomentovala, jak se mi ten rybíz s jahodami slil. Ale na chuť to žádný vliv nemělo, mladší, která systematicky bojkotuje tepelně upravované ovoce snědla snad čtvrtinu. Takže dobrý, díky za tip ,-)
KOCHANSKA_CH
---
---
18:32:33 27.7.2020
+8
A ještě nějaké mleté maso. Brněnská paprika plněná směsí mletého hovězího z Vysočiny, hřibovitých hub od Kojálu a Koryčan s cibulí z Tuřan. Pečeno na rajčatech s česnekem a bylinama s mrkví a cibulí proti kyselosti - hmota na omáčku. Pekla se i šalotka vcelku a pár dílků mladého česneku.
KOCHANSKA_CH
---
---
18:11:32 26.7.2020
+16
Kuřecí noha pečená na růžovkách zjemněných smetanou, smažená květáková rýže.
S_V_E_T_Y_L_K_O
---
---
10:00:28 26.7.2020
+1
KOCHANSKA_CH
: děkuji za tip, už ji mám doma a je to suoer vychytavka :)
ACIDQA
---
---
14:01:27 24.7.2020
+1
GINGERCAT
: zluta a oranzova mrkev je skrabkou, fialova rucne (skrabkou mi to moc neslo :))
KOCHANSKA_CH
---
---
9:55:06 24.7.2020
1 odpověď
+5
DEVIL
: Pravda, že trochu opatrnosti si tydle škrabky žádají. Cuketu či mrkev raději pokládám na prkno při výrobě nudlí.
GINGERCAT
: Mám totok:
Škrabka julienne PRESTO Expert | Eshop.tescoma.cz
https://eshop.tescoma.cz/...ABK4QeVigeW_uYD9HQ5BAHpwGKmERaGGgEo5gP80F-Ps8MTCHdGVj2Ja8_QaAq6dEALw_wcB
DEVIL
---
---
9:50:56 24.7.2020
1 odpověď
+1
GINGERCAT
: ja sem kapituloval a koupil si v japonsku juliene peeler
https://www.amazon.com/Kuhn-Rikon-Julienne-Protector-Stainless/dp/B0000CEWJD
(podobnej)
z cehokoliv mas pak hezky nudle bez nakyho velkyho srani. akorat treba u kedlubny nebo naky takovyhle tvrdy svine musis davat pozor, at se s tim taky nenakrajis. jinak jako po nozi a skrabc hodne povedenej nastroj..
GINGERCAT
---
---
8:09:26 24.7.2020
3 odpovědi
ACIDQA
: tu mrkev takhle krájíš ručně nebo je na to nějaký udělátko? Já koupila struhadlo na takovou tu korejskou mrkev a pro účely asijských jídel je to trochu víc nadrobno, něž by se mi líbilo.
MATHEA
---
---
22:45:54 23.7.2020
+3
ACIDQA
: Miluju k zblazeni! Krasny :)
ACIDQA
---
---
21:48:57 23.7.2020
2 odpovědi
+31
Bun bo Nam Bo, domaci, zejo. :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam