• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    do vyvaru se dycky ma caknout kysely aby to pomohlo vylouhovat mineraly a tim padem i chut z kosti. trochu vina, rajce, ocet dycky chut zlepsi. ja davam great wall vinegar, protoze je to viceslozkovej ocet co prohloubi chut vyvaru. delam uz ale vyvar zasadne jen hodku v klasickym papinaku. zadny dlouhy srani s tim..
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SARAJ: Jak se říká, ráda vařím s vínem, občas ho použiju i do pokrmu.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SARAJ: Strcis do mrazaku na priste asi neni spravna odpoved :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LUCIASHECK: ocet prave ztratil smysl.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SARAJ: Furt tam muzes dat ten vinnej ocet, kdyz to nechces dopijet :-P
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LUCIASHECK: a co udelas se zbytkem, mno co?! Aha!!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LUCIASHECK: Vaněk vysloveně doporučuje vývar nepřikrývat a nechat probublávat.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SARAJ: Tohle se vyvari :-D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LUCIASHECK: cha! Vino do vyvaru, hele ale to uz si pujdu rovnou pro klice od pokoje do lecebny:D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LUCIASHECK: to s tim vinem je zajimavej hint
    nekdy tam davam rajce, kvuli te kyselosti, ale pac je moc nemuzu, tak je obvykle nemivam doma. .vino by to mohlo nahradit
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    POHODAVOLE: 2 skelety (kdyz mam cas, tak je opecu), dve kridla nebo nejaky krky, cibule, cesnek, korenovka (1 vetsi mrkev, 1 vetsi petrzel), koreni, trocha soli a lzice vinnyho octa nebo sklenicka bilyho (na vetsi hrnec) a za tri hodky na mirnej plamen mam luxusni vyvar. Nezakrejvam. Z papinaku mi nikdy vyvar nechutnal.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    FAT: tomu bych moc neveril. Minule jsem chtel zkusit hovezi nebo veprove srdce, tak mi sefova poradila, ze se da pridat do gulase a zena rikala, ze by ten gulas pak uz nejedla.

    FAT: to by mi ani nevadilo, kdyz u toho clovek nemusi byt.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    POHODAVOLE: mne prijde malo kosti/masa na tolik vody.. bez ohledu na cas delani.. ja to posledni dobou delam tak, ze mam to maso a zeleninu fakt jen tesne ponorene a jedu tak aspon dve hodky v tlakaci
    FAT
    FAT --- ---
    POHODAVOLE: Nebo sežeň slepici na polévku. To už je taky jiná chuť, ale vyžaduje to delší dobu vařit.
    ;-)
    FAT
    FAT --- ---
    POHODAVOLE: Klidně potom vyhodit, zesílí to chuť.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    FAT: to uz by mi zensky nesnedly..
    FAT
    FAT --- ---
    POHODAVOLE: Pro vylepšení chuti dávám i kuřecí játra a žaludky.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Makové hřebeny ,-)

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    WERKA: nic ve zlém, ale upřímně - nikoho jsem se na názor / návrh na řešení, co dělat s pečivem, které rodině nechutná, neptala
    tohle je klub o fotkách jídla, případně, když někdo zažádá o radu či doporučení, říká si o to napřímo ,-)

    a bylo by fajn se toho držet, děkuji :)
    WERKA
    WERKA --- ---
    ILLUZE: Sorry, ale reagovat můžu jen na to, co je napsané, ne na to, co víš jen ty. Nemyslela jsem to zle, jen jako návrh možného řešení. Netušila jsem, že slušně napsaný názor se může někoho dotknout (i když chápu, že po UFO jsi byla nastartovaná ;-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam