• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BAAL: I to očadíš opalovačkou laku z okenních rámů? :-) No, každopádně dej vědět! :-)
    My jsme dnes zkoušeli poprvé masové fondue, sýrové už máme za sebou. Asi si to oblíbím. Ale nebudem to už dělat venku, když vítr fučí do plamene kahanu a musíme ho chránit. :-D

    BAAL
    BAAL --- ---
    Uz jsem Vám psal, že nemám poslední dobou inspiraci? Tak jsem došel tak daleko, že zkouším věci, které i amíkům příjdou bizardní:-) Mno, jsem zvedav co z toho bude.

    Sous Vide SODA EXPERIMENT - Pork Tenderloin Marination - April's Fools Prank!
    https://www.youtube.com/watch?v=b2VDndhWQ0I


    WRKB
    WRKB --- ---
    KOCHANSKA_CH: papriko-okurka, haha
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MUTHA: U nás byl včera taky bifťál s vajcem. Svíčková z pasenýho dobytka z Vysočiny nemá konkurenci, proč žrat argentinské hovězí. :-)



    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    WRKB: Objevila se v nabídce lokálních bedýnkářů, u kterých mám účet, Zkusmo jsem vzala i ačokču.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MUTHA: Ach!
    MUTHA
    MUTHA --- ---
    Nuda pri home officu. Biftek s grilovanou zeleninou a jus de veau. Bananovej upside down cake s karamelem





    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nejdele vzdycky trva karamelizovana cibulka. Zbytek pekne odsejpa...

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Brokolicový salát s Lučinou a domácími celozrnnými rohlíky.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    WERKA: :-))
    švestkový linecký koláč s rumem a Mascarpone

    WERKA
    WERKA --- ---
    Sezóna švestek začala (tedy u nás na chalupě na Vysočině, jinde asi bude už skoro po ní).
    Povidla se pečkou v troubě a svačině je koláč z jogurtového těsta

    MATHEA
    MATHEA --- ---
    WRKB: od tamda foods po nekolik mensich potravin kolem ni, v tambe bejvaj ty bylinky obcas trochu unaveny, ale v tech mensich maj vetsiniu krasne cerstvy.
    WRKB
    WRKB --- ---
    MATHEA: Ok, tak asi jsem netrefil den. Kde přesně ji tam kupuješ?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    WRKB: perillu v sape kupuju teda bezne, bez hniloby a za par susnu
    WRKB
    WRKB --- ---
    ILLUZE: na sonnenterroru maj pouze hořčičná semínka. Myslel jsem listy hořčice či perily - oboje je dobrý proti rakovi. Perilu jsem viděl pouze v sapě, ale byla mega dráha a ještě nahnilá.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    WRKB: Semínka od Sonnetonnu?
    WRKB
    WRKB --- ---
    KOCHANSKA_CH: Ahoj, sorry, že zase otravuju, ale tu hořčici jsi sehnala kde? Koukal jsem na netu a úplně dostupný to není. A vlastně je to dotaz na všechny ostatní. Pokud víte, kde se tenhle shit dá sehnat, budu rád za info. Stejně tak třeba s perilou...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Tex mex den.
    Chilli pánev s trhaným hovězím žebrem z vývaru, tortilly pro muže. Tmavá věc v salátu jsou listy hořčice, neznala jsem a jsou super.
    Nachos, salsa, merlot.





    VENIKA
    VENIKA --- ---
    WRKB: Potvrzuju, dite to miluje. A ja jsem lina, takze to ani nestrouham, ale proste nakrajim platkovy syr na mensi ctverecky a dam do trouby.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    WRKB: Podobná věc jde taky vyrobit, jen musíš ctverečky (cca 2x2 cm) plátkovýho sýra usušit. Tak 4 - 5 dní. Pak to v horké troubě střílí jak popcorn. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam