• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pomazánka z červené řepy

    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    POHODA_JAHODA: Tak myslim, ze na tak malej kousek, bez teplomeru, dobry:) Akorat jestli je to dobry se dozvim az odpoledne, ja maso nejim :D

    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Dik! Poslu vysledek zitra.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOCHANSKA_CH: ten mecoun mi uplne pripomina nejaky posezeni u more .. nice
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba. Mečoun s česnekem, pečený na citrónech s rozmarýnem. Opečené brambory, fazolové lusky, tatarka a pasta z kvaščených zelených rajčat s chilli, zázvorem a česnekem. Zweigeltrebe rosé od Kovacze, salát.



    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODA_JAHODA: Roastbeef bez teploměru, aspoň na položení/zavěšení do trouby, je komplikovanej. A máš fakt malej kus.
    No, zkus něco vyčíst zde:
    Roastbeef na anglický způsob: dokonale snadný a jednoduchý!
    https://www.kucharkaprodceru.cz/roastbeef-na-anglicky-zpusob/
    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    Jdu si pro radu, prosim. Mam tu kus hoveziho nizkeho rostence o hmotnosti pul kila (drobek, vim) a potrebuji udelat krasny roastbeef na zitra. Bohuzel svemu teplomeru moc neverim, abych mohla zkontrolovat teplotu uvnitr. Prvni zprudka opecu na panvi a hned soupnu do trouby. Na kolik stupnu a jak dlouho bych to mela pect, aby byl krasne ruzovy uvnitr? Dekuju predem za rady vseho typu, at je to co nejlepsi. Mam z toho mirne bobky. Diky!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Ble, vypadá to jako kolínka s UHO ze školní jídelny a přitom je to výborný hovězí ragú na žampionech s jednou babkou, co jsem našla u Buchlova. K tomu hrachový vrtule.
    Některý pokrmy bych neměla fotit. :)

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TOREIP: nabírám si zeleninu nebo rýži nebo maso na hůlky / vidličku, trochu namočím do omáčky a dám do pusy.
    Ale já jsem divná, já jídlo nemíchám a nejraději jím každou složku zvlášt.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MAR_TINA: Jak se to presne ji? Nejdriv zalejes omacku a pak pridavas uz hotovy maso?
    FAITH
    FAITH --- ---
    BAAL: Vyzera to dobre a velmi lakavo z tej fotky. Aka bola chut? Co si daval navrch?
    BAAL
    BAAL --- ---
    V te troube je to sux, priste pujdu s plamenometem delat sousedum na ulici divadlo asi:-)

    DEVIL
    DEVIL --- ---
    musis mit system. das jablecnej ocet doprostred linky pres noc do nakyho hrnicku a rano hned jak se probudis, se des rozveselit zazehnutim a zflambovanim toho hrnicku. vsechny nic netusici octomilky sou na uhel. takhle opakujes tak dvakrat, az nezbydou zadny...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DEVIL: Likvidace octomilek butanem? Jaka je prumerna zivotnost baraku v kterych pusobis :-)?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    BAAL: tak realne znicis tak 2mm toho masa. mam butane fuel torch a xkrat sem zkousel zatahnout stejk a i pres ususeni to vic to maso zcerna/spali nez poradne udela kurku, jako poradne roztopena panev. ten torch je dobra pomucka na creme brulee nebo likvidaci octomilek, ale na ty stejky nevim no
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    BAAL: OK, to dava smysl :-).
    BAAL
    BAAL --- ---
    SAMOUT: Na finální kůrku, protože třeba u steaku, když to perfektně udělané maso pak hodíš na pánev tak ho zničíš
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILLUZE: Já už mám souvidovač skoro vybranej. :-)
    BAAL
    BAAL --- ---
    ILLUZE: Jednou ochutnas a nebudes chtit jinak.

    Co me jedineho trapi je ze prace s plamenometem neni v ramci bydleni v panelaku, uplne resitelna:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam