• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SAMOUT: 8 a 12 let, jsou to citlivky po své matce ,-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SARAJ: Na tuto úpravu zeleniny se zachováním křupavosti je blanšírování ideální.

    Salát leží na balkoně, piju Bzeneckou Lipku a nohy mám nahoře.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DEVIL: Slova, ktery hledas, jsou "ruzickova kapusta" :-).
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DEVIL: vim:) ja mam prave taky rada zachovani te krupavosti, redkve a podobne na vareni pouzivam bohuzel dost malo, takze dik za tip!
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    SARAJ: nebo je nakrajej mandolinou na tenky platky a jen tak dej nakonec prohrar a maslem a serviruj. ja mam ale rad si dat jednu celou jak krasne krupne ale neni syrova. takovy jako brussel sprouts, vis jak se tomu rika cesky. takovy ty maly hlavecky zeli na kmenu
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DEVIL: dekuju! Zkusim.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    SARAJ: v tech dvou mistech odkrojeni stopek do nich pichnu parkrat pichatkem na propichovani klobas a zblansiruju je. zchladim je a pak na 2-3 minuty hodim do vrouci osoleny vody. vytahnu a zchladim. nebo v tomhle pripade sem je nasypal do trochu masla a pak na zaver vhodil do nudli
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DEVIL: jak upravujes ty redkve, prosim?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MUTHA:
    Rad Rum Ribs | DJ BBQ & Jamie
    https://www.youtube.com/watch?v=_WTQq0bNrGM&t=90s

    Rad Rum Rib Sauce | DJ BBQ & Jamie
    https://www.youtube.com/watch?v=Tqln1ndzFks
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ILLUZE: Kolik je mrnousum? Ta nase zacla davat mirne palivy jidlo asi v roce a pul :-).
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Jak pls delate veprovy zebra? :)

    Diky!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dnešní patnáctiminutovka u sporáku. Super, že dětem už jede chilli ,-)

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SARGO: Jako mám suchary, sádlové pečivo a perníčky. No asi tak třetinu původního množství.
    Potřebuji dnes odeslat nějaké nabídky.
    Ohlásila se návštěva kolem druhé. Jsem ještě v pyžamu, urgent potřebuji umýt hlavu.
    Nic, uliju si toho rumu z rozinek. Nějak bude.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    poprvy sem smazil turka na dikuvzdani. turek, kase, zmrdkev, stava, kyselo

    SARGO
    SARGO --- ---
    Číst to tady je jak když mi někdo přinese čaj, mokrej hadr na hlavu a kus čokolády :-D Vůbec se mi letos nedaří, cukroví nepovedený, a to už jsem si byla tak jistá, že těch svých pár kousků mám vychytaných, vaření podivné... dostat se do toho nemůžu, mentálně jsem od Vánoc celé míle. Jsem zvědavá, co se dá zkazit na salátu, ale určitě to nějak dokážu :-D
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    orzo s rybkama, rapini, fazolema a salatem

    DEVIL
    DEVIL --- ---
    nedavno byla akce na svickovou $20 za kilo aaa alberta beef, tak sem si ji celou koupil a postupne zdelavam. nedavno sem udelal s nudlema a redkvema

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: edit- vcera se u mne stavila mamka a donesla 2 kusy uzeneho, pry to zvladli v tydnu❤️ Vanoce jsou ofiko tu, k snidani jsem mela kus uzeneho!;)
    WERKA
    WERKA --- ---
    ANABEL_LEE: Já tohle letos měla s cukrovím. ne že by mne to přestalo bavit, ale půlka se mi porstě nepovedla- pracny jsem připálila, marokánky mám moc usušené, takže jsou dost tvrdé a pod plechem se "strašidýlky" (sušené ovoce na paártku námáčené v čokoládě) se mi povedlo omylem zaplnout indukci na plný výkon, takže co bylo přímo nad plotýnkou má totálně seškvařenou čokoládu, zbytek snad půjde, ale asi to bude trochu loterie...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Ja jsem letos taky strasne linej varit. Dneska jsem byl v Sia pro poukazy jako darek, hned jsem vyzvidal, jestli budou mit 25. kachnu. Pry to nelze zarucit, tak mam v zaloze velkej kus flanku na roast beef s domaci demi glace a bramborama na sadle. To je celkem rychle hotovy a malo pracny (kdyz se najde dobrovolnik na skrabani brambor :-)).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam