• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Kouzlo roku 2020!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BERUSKA_CA: Tak dík, právě skončila část salátu na podlaze před balkonem! :-D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BERUSKA_CA: Zatím hlásím časovou smyčku, ale není všem svátečním dnům konec. :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ILLUZE: Kdo letos neco z vecere a cukrovi nepo*** ten spadl casovou smyckou do jineho roku. My ostatni (zdravim Sargo, brambory na salat by jeste 2-3 minuty snesly) musime tech poslednich par dni vydrzet. I muj pekelny kotel se letos vyznamenal. Svezla se mi vanocka. Ty horni pletence se zritily na bok a vysledkem je zdechly pasovec.
    KOC256
    KOC256 --- ---

    Na Vanocni veceri

    49 hlasy od 49 respondentů

      DAVE_PAGE
      DAVE_PAGE --- ---
      kevety na vine, cesneku, chilli a petrzeli.

      MAR_TINA
      MAR_TINA --- ---
      KOCHANSKA_CH: taky mám v plánu zelňačku. a roastbeef, telecí neměli.
      Tradice jsou od toho, abysme se na ně vykašlali :D
      KOCHANSKA_CH
      KOCHANSKA_CH --- ---
      S vánoční zelňačkou přeju všem příznivcům dobrého jídla zdravé, chutné a pohodové Vánoce! :-)

      KOCHANSKA_CH
      KOCHANSKA_CH --- ---
      MAR_TINA: Klíčkama a mikrorostlinama se bavím a krmím přes zimu. Jdi do toho! :-)

      MAR_TINA
      MAR_TINA --- ---
      S_V_E_T_Y_L_K_O: zklamu tě, v mé oblíbené kavárně vyprodávali klíčky z "microgreens farmy".
      ale chci se začít koukat po světle na pěstování sadby rajčat a než dám 1. března do kelímků rajčata, budu asi pěstovat klíčky.
      S_V_E_T_Y_L_K_O
      S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
      MAR_TINA: to jsi si ho sama naklicila ten amarant? Má nádhernou barvu, wow, to musím zkusit.
      MAR_TINA
      MAR_TINA --- ---
      Opečená zelenina asijské chuti (čti se sojovkou a zázvorem), vaječná omeleta a listí koriandr a amarant.

      ILLUZE
      ILLUZE --- ---
      SAMOUT: 8 a 12 let, jsou to citlivky po své matce ,-)
      KOCHANSKA_CH
      KOCHANSKA_CH --- ---
      SARAJ: Na tuto úpravu zeleniny se zachováním křupavosti je blanšírování ideální.

      Salát leží na balkoně, piju Bzeneckou Lipku a nohy mám nahoře.
      SAMOUT
      SAMOUT --- ---
      DEVIL: Slova, ktery hledas, jsou "ruzickova kapusta" :-).
      SARAJ
      SARAJ --- ---
      DEVIL: vim:) ja mam prave taky rada zachovani te krupavosti, redkve a podobne na vareni pouzivam bohuzel dost malo, takze dik za tip!
      DEVIL
      DEVIL --- ---
      SARAJ: nebo je nakrajej mandolinou na tenky platky a jen tak dej nakonec prohrar a maslem a serviruj. ja mam ale rad si dat jednu celou jak krasne krupne ale neni syrova. takovy jako brussel sprouts, vis jak se tomu rika cesky. takovy ty maly hlavecky zeli na kmenu
      SARAJ
      SARAJ --- ---
      DEVIL: dekuju! Zkusim.
      DEVIL
      DEVIL --- ---
      SARAJ: v tech dvou mistech odkrojeni stopek do nich pichnu parkrat pichatkem na propichovani klobas a zblansiruju je. zchladim je a pak na 2-3 minuty hodim do vrouci osoleny vody. vytahnu a zchladim. nebo v tomhle pripade sem je nasypal do trochu masla a pak na zaver vhodil do nudli
      SARAJ
      SARAJ --- ---
      DEVIL: jak upravujes ty redkve, prosim?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam