• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MORRELLI: Děkuju!
    Jo, v kuchyni čas trávím, baví mě to. Ale jiné aktivity to neohrožuje. :-)
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    KOCHANSKA_CH: zvládneš mimo vaření i něco jiného? Asi bys mela vařit i na kšeft. Bydlet poblíž, tak se registruji k odběrům . Vypadá to perfektně, ostatně jako vše co sem dáváš.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Bolonske ragu se špagetovou dýni. Co jsem ji poznala, ji miluji.



    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Telecí na houbách

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Hřbet jelena Větrníka naložený v divokém koření a kefíru v minutkové úpravě, omáčka z kořenovky a brusinek máčených v koňaku, jalovec nechyběl, opečená mozzarelová "buchta" a borůvky s brusinkama svařené v rumu. V záběru není sklenka Merlotu, pasoval k pokrmu.

    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Ranní omeleta.

    N_I
    N_I --- ---

    uzené kachní prso od nováka z nuslí, červená čočka na kyselo, omáčka z marmelády a vína...
    /cena porce cca 65Kč, doba pro uvaření max. 30min./

    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOCHANSKA_CH:
    já teda původně myslel že ta fotka s rybou je tvoje... A chtěl jsem na to napsat něco vtipného, ale pak nebyl čas... Ale ten hermoš mě zklamal! ;-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Bezmasý pátek. Grilovaný hermelím a oštiepok, pečené řepy a šalotky, česnekový dip a balsamico crema.

    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Pečená pražma na cibuli, citronu a másle, k tomu černá čočka se zázvorem, cibulkou a česnekem a trochou kari.


    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ACIDQA: Rec je o BUN bo nam bo :-). Ryzovy nudle jsou proste imho vyrazne kluzci nez evropsky psenicky, asi toma co delats obsahem skrobu, nebo cert vi cim. Ale uz jsme si to s Kasumi vysvetlili v poste.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SAMOUT: jaký slizký nudle?? Cože to vlastně jíš? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jen jsem zjistil, ze mam zbytek ryze, tak hold nudle...

    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak nakonec to dopadlo dobre :-)

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KASUMI: Ja jim bun bo nam bo vyhradne hulkama, ty dlouhy slizky
    ryzovy nudle se imho jinak jist nedaj :-). A predstavil jsem si, jak se snazim nabrat ty malinky castecky orestovanyho mletyho, no.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Unika mi souvislost s hulkama
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KASUMI: Ja myslel, ze reagujes na to mlety, jist ho s nudlema hulkama mi prijde ponekud zdlouhavy, az dietni (clovek to nakonec vzda :-)). Leda nejaky karbose do toho vyrobit.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SAMOUT: Was?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KASUMI: Jist mlety hulkama? Ty zas drzis nejakou pomatenou dietu, vid :-)?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Díky všem, zatím se mi jednoduchostí líbí toto. A ráno prozkoumám ten pastýřský koláč...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KOC256: uz to tady zaznelo, tak jen pritakam, ze bolonska,lasagne, pastyrsky kolac - nejcastejsi, mousaka, burrito a chilli con carne, meatballs.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam