• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FAT: V panvi poradne ze vsech stran orestuju neoloupany burty prerizly na poloviny. Burty vyndam, je-li treba (burty neco pustej) pridam sadlo, na nem "do gulasova" orestuju velky mnozstvi na mesicky nakrajeny cibule, pridam cesnek, nasledne bobolisty, tymian, pepr, cely novy koreni, zarestuju rajcatovej protlak, pridam kecup, opet zarestuju, prileju cerny pivo, provarim aby se spojilo s puvodni lepivou hmotou na omacku, pridam burty a vrazim do predehrate trouby na 180° dokud nema omacka spravnou konzistenci. Vyndam bobolisty, tymian, a pokud najdu tak i nove koreni, podavam.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FAT: dám cibuli, orestuju, přidám špekáčky (neloupu) překrojené podélně na půlky, opeču s cibulí, podleju černým pivem (třeba Kozel), nechám chvíli provařit, přidám kečup (Kand Delikates, má vysoký podíl rajčat), zamíchám, přikreju pokličkou a dám tak na 20 minut do trouby
    FAT
    FAT --- ---
    Prosím, máte někdo nějaký dobrý recept na buřty na pivu? Já je dělal už mnohokrát, ale pokaždé to mělo jinou chuť, i když to bylo dobré. Speciálně si nejsem jistý jak začínat. Tedy, mimo nakrájení cibule a oloupání buřtů.
    Díky
    ;-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALEXIS: kupovala jsem podle parametrů nejlepší, co jsem našla. Stanley, nalitá uvařená voda (do nevytemperované nádoby) měla po 12 hodinách 85 st.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAR_TINA: Jakou máš termosku? A jak dlouho udrží jídlo teplé.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba. Tuňák na zeleninové rýži (mrkev, brokolice a máslová dýně) obložený veselou barevnou společností.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Domácí voňavé horké čili z termosky. Žádný vystydlý démon z jednorázové krabice :)
    Dobrý řešení jsem konečně našla.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Steak z kotlety, restované žampiony prohřáté v omáčce z připečené pánve, zelenina na másle.

    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MAR_TINA: mají hodně glutamanu, tak je sem tam hodím do vývaru
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Z leva - červené zelí, růžová kedlubna, hrách, červená řepa a v keramické misce brokolice.
    WRKB
    WRKB --- ---
    KOCHANSKA_CH: zahrádka hezká, co to je všechno?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Řízky a květáková kaše s tvarohem, sypáno výpěstky.





    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GEISHA: no a jak to tedy delas? ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Poslední dobou naše obědy připomínají kabinet kuriozit.


    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Dneska k snídani malinový danish


    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GEISHA: krenova quinoa, to me zajima, to je tvoje vlastni invence?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOCHANSKA_CH: Na kure s broskvi me mama brala za odmenu :)) milovala jsem to :))
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Tohle je jako hovezi po mongolsku, akorat z kurete, no

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Moc v noci nespim, tak furt varim v noci. Blbe se to foti.

    Asi muj nejoblibenejsi kolac z tvarohu. (Recept z Pradobrot!)

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Gulas a brambory s uzenou paprikou

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Tohle je supr, peceny houby a rajcata... a omacka jak na carbonara

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Hovezi ragu

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam