úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
SPIKE411
---
---
10:45:56 12.4.2021
1 odpověď
REONA
: Není to to samý?
REONA
---
---
9:52:45 12.4.2021
1 odpověď
ACIDQA
: Hm, to asi taky potřebuju a mlékovar půjde pápá...
KOCHANSKA_CH
---
---
8:57:05 12.4.2021
1 odpověď
ACIDQA
: To potřebuju na holandskou omáčku, sezóna chřestu klepe na dveře! :-)
ACIDQA
---
---
7:14:34 12.4.2021
3 odpovědi
+2
Jsem byla na praskach asi.
Tohle mam:
https://www.mall.cz/
pomucky-zpracovani-c
okolady/ibili-vodni-
lazen-hrnec-16cm-100
015500835?gclid=CjwK
CAjwvMqDBhB8EiwA2iSm
PMHkrr-vrbYyz1ABo0ac
9HNWVKkowarKVNKUjMF1
Df2yzQWLERUg5RoCm1IQ
AvD_BwE
MOODYCAT
---
---
6:17:13 12.4.2021
+1
ACIDQA
: “Tohle” je neviditelne :).
DEVIL
---
---
2:53:54 12.4.2021
mlecnou rejzi je nejlepsi delat v rejzovaru, co ma ten neprilnavej povrch, tam se da nastavit jen hrati a nechat nacucnout rejzi mlikem tam bez neustalyho starani se jestli se to nepali, ale zas to trva dyl
FRENNET
---
---
2:48:31 12.4.2021
+1
ACIDQA
: co ze to mas? Mlecna ryze by u nas taky sla, ale nechce se mi s tim michat a hlidat to. Staci tortura s krupicnou kasi.
ACIDQA
---
---
23:22:37 11.4.2021
A nepiska to
ACIDQA
---
---
23:22:17 11.4.2021
2 odpovědi
SARAJ
: ja mam tohle.
Asi vetsi. V orionu to stalo tak 350,- a pouzivam to na hodne veci ;)
SARAJ
---
---
22:11:15 11.4.2021
1 odpověď
MAR_TINA
: :D zase tolik ji nepotrebuju! Ja pomalej hrnec nemam, bude az bude vesti pracovni plocha.
MAR_TINA
---
---
22:09:23 11.4.2021
1 odpověď
SARAJ
: a mléčná rýže jde dělat v pomalém hrnci. jen jsempořád přilívala mlíko, až jí byla tak dvě kila....
SARAJ
---
---
22:08:59 11.4.2021
REONA
: mozna to bude pro mne ta spravna cesta, obcas mam tendence se zasekavat u jine cinnosti.
REONA
---
---
22:06:16 11.4.2021
1 odpověď
SARAJ
: To je mlékovar. Já ho koupila a nějaký čas docela dost používala na ranní ovesné kaše a tak. Jako pokud máš hodně ráda mléčnou rýži, třeba bys ho přeci jen využila. I když to pískání je otravné...
SARAJ
---
---
22:03:49 11.4.2021
1 odpověď
MAR_TINA
: dik, pripadam si min jak mimon. Plyn mi proste nejak porad nejde, ac na nem varim uz 2 roky.
MAR_TINA
---
---
22:00:33 11.4.2021
1 odpověď
SARAJ
: to je on.
ale kovová miska v hrnci s vodou nebo dva v sobě stačí taky.
Na elektrice jde mlíko umíchat, ale na plynu asi ne.
SARAJ
---
---
21:59:01 11.4.2021
2 odpovědi
MAR_TINA
: ne asi:D jsem si vzpomnela na takovej rendlik co mela mamka, lila se do nej voda, z boku mel takovou pistalu.
MAR_TINA
---
---
21:48:22 11.4.2021
1 odpověď
+3
SARAJ
: připaluje se to mlíko, neasi :)
SARAJ
---
---
21:33:54 11.4.2021
1 odpověď
MAR_TINA
: hmm, by mohlo zabrat. Ja jsem si rikala, jestli vynechat maslo, dat jinej cukr.. nechapu to. Normal rejzi mam tendenci na plynu spis rozblemcat a mlecnou skoro pokazdy nejak pricmoudnu:/
MAR_TINA
---
---
21:25:38 11.4.2021
1 odpověď
+4
SARAJ
: vodní lázeň, strč jeden hrnec do druhého, nemusíš kupovat speciál.
SARAJ
---
---
21:14:51 11.4.2021
2 odpovědi
Uz mne trochu drbne asi.. mam rada mlecnou ryzi a naprosto pravidelne ji pripaluju, ja a plyn fakt nekamosime... nemate nejaky doporuceni? Druh cukru? Special hrnec?
ACIDQA
---
---
10:32:28 11.4.2021
+28
Nedělní snídaně si dělám vždycky hezký.
Lívance jogurtový podle Kuchařky pro dceru jsou TOP! (Recept je na Rohlíku.)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam