Mám tu doma takový atypický problém. Starší puboš - normálně se zcela bezproblémovým stravováním - přišel o správnou chuť. Prostě má jakési pokažené chuťové buňky a není to covidem. Teď je to už třetí týden a stále se to zhoršuje, jsme na začátku vyšetření atd. a pevně doufám, že se to nějak spraví, ale aktuálně mu jako zkažené vejce smrdí a chutná: maso a cokoliv masného v jakémkoliv provedení, osmažená cibulka, věci s vývarem nebo na nějakém tom masovém základu, mléko. Vejce jen vařená, jiná tepelná úprava ne. Zvládne sojové věci (maso, tempeh, tofu). Zeleninu. Přílohy. Jenomže já k tomu ještě musím vařit pro zbytek lidí, takže jeho jídlo musím nějak kuchtit vedle toho našeho. Bohužel cítí i drobek masa v bolonské a podobně.. Nemáte někdo nějaký tip, co bych mu mohla udělat rychle a nebylo to jen tofu - zelenina - příloha? Navrch teda sportuje, takže ty bílkoviny tam nějak fakt udržet chci, co to jde.. Nevím, jak rychle se ten problém vyřeší (doufám, že se vyřeší!) a začínám být mírně v depresi! /jako halušky s bryndzou super, ale cibulka na tom nestravitelná - přitom nejvíc tam smrděla ta bryndza/