úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
FRENNET
---
---
16:40:59 12.4.2021
KOCHANSKA_CH
: tak to je vyzva! Diky za tip, je to vyzva :)
KOCHANSKA_CH
---
---
16:06:29 12.4.2021
1 odpověď
FRENNET
: Vejce Benedikt tam máš? :-)
FRENNET
---
---
15:15:56 12.4.2021
2 odpovědi
ACIDQA
: nene, tohle nepotrebuju, nepotrebuju, nepotrebuju! Radsi dalsi lekci surfingu.
KOCHANSKA_CH
: jsi zla! Prave se mi rozjel v hlave program k cemu muzu udelat holandskou omacku. Chrest je mimo range, ale ten losos by snad i sel sehnat.
REONA
---
---
11:25:23 12.4.2021
1 odpověď
+1
SPIKE411
: Já dnes už nedělám tak moc kaše a využila bych to spíš na rozpouštění čokolády apod. To už by v tom mlékovaru bylo vyloženě na prd. Mám na rozpouštění másla / čokolády program v mikrovlnce, takže taky neběžím do obchodu hned. Já mít velkou kuchyň, tak mám takových blbůstek a serepetiček spoustu :-)
SPIKE411
---
---
11:21:59 12.4.2021
Já jen jestli o něco nepřicházím.
SPIKE411
---
---
11:19:21 12.4.2021
1 odpověď
REONA
: Dunno, můj mlékovar nepíská. 🤷🏻♂️ Vyšší užší nádoba to je, ale asi mi to za výměnu nestojí.
REONA
---
---
11:10:44 12.4.2021
1 odpověď
SPIKE411
: Prinicpem ano, konstrukcí ne. To pískání mlékovaru je fakt otravný, navíc je to užší vysoká nádoba (v pro mě zbytečně velkém objemu), takže se v tom dělá hůř, než v misce / rendlíku.
SPIKE411
---
---
10:45:56 12.4.2021
1 odpověď
REONA
: Není to to samý?
REONA
---
---
9:52:45 12.4.2021
1 odpověď
ACIDQA
: Hm, to asi taky potřebuju a mlékovar půjde pápá...
KOCHANSKA_CH
---
---
8:57:05 12.4.2021
1 odpověď
ACIDQA
: To potřebuju na holandskou omáčku, sezóna chřestu klepe na dveře! :-)
ACIDQA
---
---
7:14:34 12.4.2021
3 odpovědi
+2
Jsem byla na praskach asi.
Tohle mam:
https://www.mall.cz/
pomucky-zpracovani-c
okolady/ibili-vodni-
lazen-hrnec-16cm-100
015500835?gclid=CjwK
CAjwvMqDBhB8EiwA2iSm
PMHkrr-vrbYyz1ABo0ac
9HNWVKkowarKVNKUjMF1
Df2yzQWLERUg5RoCm1IQ
AvD_BwE
MOODYCAT
---
---
6:17:13 12.4.2021
+1
ACIDQA
: “Tohle” je neviditelne :).
DEVIL
---
---
2:53:54 12.4.2021
mlecnou rejzi je nejlepsi delat v rejzovaru, co ma ten neprilnavej povrch, tam se da nastavit jen hrati a nechat nacucnout rejzi mlikem tam bez neustalyho starani se jestli se to nepali, ale zas to trva dyl
FRENNET
---
---
2:48:31 12.4.2021
+1
ACIDQA
: co ze to mas? Mlecna ryze by u nas taky sla, ale nechce se mi s tim michat a hlidat to. Staci tortura s krupicnou kasi.
ACIDQA
---
---
23:22:37 11.4.2021
A nepiska to
ACIDQA
---
---
23:22:17 11.4.2021
2 odpovědi
SARAJ
: ja mam tohle.
Asi vetsi. V orionu to stalo tak 350,- a pouzivam to na hodne veci ;)
SARAJ
---
---
22:11:15 11.4.2021
1 odpověď
MAR_TINA
: :D zase tolik ji nepotrebuju! Ja pomalej hrnec nemam, bude az bude vesti pracovni plocha.
MAR_TINA
---
---
22:09:23 11.4.2021
1 odpověď
SARAJ
: a mléčná rýže jde dělat v pomalém hrnci. jen jsempořád přilívala mlíko, až jí byla tak dvě kila....
SARAJ
---
---
22:08:59 11.4.2021
REONA
: mozna to bude pro mne ta spravna cesta, obcas mam tendence se zasekavat u jine cinnosti.
REONA
---
---
22:06:16 11.4.2021
1 odpověď
SARAJ
: To je mlékovar. Já ho koupila a nějaký čas docela dost používala na ranní ovesné kaše a tak. Jako pokud máš hodně ráda mléčnou rýži, třeba bys ho přeci jen využila. I když to pískání je otravné...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam