• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SARAJ: Reznik v OC Krakov v Troji (vedle vlezu do Billy) miva taky moc fajn zebra, navic z buckovyho konce (ktery ja vyrazne radsi).
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Mala reklama, spravcova da vedet, popr smaznu.. Praha. Zebraaaaa:D

    DEVIL
    DEVIL --- ---
    MAR_TINA: vypada to hezky, ale mela bys krajet vic najemno zejmena to maso a dat vic skrobu, je to malo slizky
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pořád se snažím přiblížit český číně :)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Babky a spol. zmizely v bramboračce. Jinak nedělní "Wiener Schnitzel" v trojobalu bez lebek se salátem bez brambor. :-)


    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    SARAJ: nasi si pochvalovali, ze nasli krasne zampiony
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KOCHANSKA_CH: nonto je ovsem super zprava!
    WERKA
    WERKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Závidím :). Vysočina ani ťuk. Ještě zítra zkusím lesík, kde loni byly lišky, ale moc šancí tomu nedávám. Holt bude zítra pečené kuře ;-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KOCHANSKA_CH: :D haha;)) slusnej ulovek!! Cas vytahnout rybicku a vyrazit!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SARAJ: Nene, dovezlo je PPL. :-)
    Drahanská vrchovina nad Brnem, začíná to růst, v lese je pěkně mokro.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KOCHANSKA_CH: uz rostou?!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Dramaturgie vaření je jasně daná. :-)

    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DEFILA: och!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Stavte se ve Štěpánský kousek od Karlova náměstí

    Pelmenarna CZ
    http://www.pelmenarna.cz/
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ILLUZE: ten recept je divny. U nas se delaji pirohy/pelmene odjakziva, rusnacka cast rodinne tradice, a vejce do testa jsme nedavali. Nedava ho ani tvhyne, ale je mozne, ze v rusku ho davaji. Kdyz sw delali masove, tak to bylo maso z polevky smichane s osmazenou cibulkou a nevarily se, ale smazily se. Polivat doporucuju s na masle dohneda posmazenou cibulkou a v te smotane namacet.
    No to, ze to neznam, neznamena, ze to nemuze existovat.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba - lososové hranoly na česneku, brokolice na páře a dušená směs cibule, rajčat, česneku a velké hromady bylin, protože mi rostou nějak moc bujně.

    DEFILA
    DEFILA --- ---
    jehněčí kolínko s petrzelovou kaší

    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MAR_TINA: vždyť tam ty mandle vidím!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Vývar z hovězí oháňky. Grilovaná krutí játra s paprikou a žampiony, smetanová "rýže" z oranžového květáku. Kedlubnový salát s křenovým listem.


    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOC256: Nebo to jsou prostě chutě, od nichž si lidé odvykli.
    Mně muž také na začátku vztahu říkal, že nejí mrkev a cuketu. No on to tvrdí pořád.

    Vymlouvat mu to nebudu ,-)

    Děti to mají podobné s brokolicí - protože to nejí ostatní, tak ony také ne.
    Tak jistě 😀

    Knedlíky teď jsou primárně mezi mladými tabu, hamburgery jsou lahůdka. Že když se to potom spočítá, a to druhé vyjde díky umělým topům ještě hůř než ten guláš s knedlí, spoustě nedochází. Tak ono to není ani tak fotogenické pro Instáč.

    Já se paradoxně dostala k tradičním českým receptům, když jsem najela kvůli hubnutí na jídelníček od výživové poradkyně. K celozrnnému rohlíku mne pustila až po cca roce. Ale kynuté buchty jsem pekla už po kvartále.
    Prostě je to jen o množství a kvalitě jídla.

    Jo a je škoda, že nad tím nepřemýšlí lidé, kterým záleží na rodinném rozpočtu. Ta skladba jídla (navíc) kvalitního, je na jeho výši sakra dobře znát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam