• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MISHACZEQ: Při teplotě pro pečení masa si nějak neumím přestavit jak docílit, aby vejce uvnitř zabudované, zůstalo na hniličku. :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A mazanec. Štvaly mě, nechtěly kynout.

    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DEVIL: Ja uz se nevyvijim, mam chutovy preference petileteho ditete :).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jezte zelený, včera říkali.

    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    KOCHANSKA_CH: mnam, tohle mám děsně ráda s normálním vejcem, který vevnitř zůstane na hniličko, ale nevim jak na to. Vzdycky ho mam total natvrdo :(
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DEVIL: Na cestu za ochutnanim mi staci auto, nebo potrebuju i letenku do Kanady?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    vcera sem vyudil krajske klobasy. sou moc dobry

    DEVIL
    DEVIL --- ---
    k urcitym jidlum se imho musis dovyvinout, nebo projist. kdyz sem byl mladej, tak sem nemel moc rad krupavky na kurecich kostich a slachy. ale ted je doslova vyhledavam. hovezi slachy ci kureci chrupky na kloubech poduseny do mekka v dobry stave, krasne prusvitny a zizlavy.. to je neodolatelny!
    ja si myslim ze je to unava ze zrani masa, zeleniny, ovoce a skrobu. spravne upraveny slachy sou strukturou mimo vse vyzkousene, takova ani ryba ani rak typ jidla
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Tak se přidávám se zelenou - rizoto se špenátem a kuřecími srdíčky.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Zelený čtvrtek - zelený pokrm. Křepelčí vejce v sekané a teplý květák s pestem.

    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KOCHANSKA_CH: sestra ji rybi oci, ochutnala jsem to a jako, neni to spatne, ale ze bych na tom ujizdela, to ne. Ale zas jako mala jsem jedla rybi ocasy a ploutve…
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: :) to neni něco co musí mít hranici, nebo nějaký pravidla. Prostě když narazíš na něco co ti připadá jedlý, nebo když ti někdo nabídne jídlo co neznáš, tak ochutnáš.
    A co ti chutná, to potom jíš.
    Pochopitelně, taky záleží jestli to je správně (čti chutně) upraveno. Třeba ty kůže.
    To může bejt buď mastná hnusná žvejkavá věc, nebo křupavá lahoda. A platí to pro rybí kůži, pro kuře, pro vepřový schweinebraten, ....
    Měl jsem třeba ve španělsku prasečí uši jako tapas.

    Některý věci na první ochutnání nejsou nic moc, ale za párkrát ti přirostou k srdci. Něco ti bude odporný, něco si zamiluješ.
    A nebo, jako naše místní operní pěvkyně, ta nejí nic, co se jí nelíbí, nebo co je "ryba" (čti cokoliv z moře nebo jiny vody). A prostě to tak má, je s tím spokojená a nic zkoušet nechce.
    Je to jen na tobě.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BUNDA: No prave :). To byla jen takova myslenka do plena.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MOODYCAT: tak tu má každý člověk jinde. Jsou lidi co nejedí kuřecí křídla, protože tam není žádné maso, lidi co nejedí okraje od pizzy..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Stejne by me zajimala, kde delate tu hranici, co se ji a co uz ne :).
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KATIA: On vznikl předpoklad, že jíme šupiny? Ne, nejsme vydry. :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Ty šupiny je teda lepší oškrábat :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MOODYCAT: To jsem nevěděla. A znám rodinu, kde jí aj vařený oči z kapra. To už je moc aj na mě. :-D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KOCHANSKA_CH: Nedelam, ptam se, netusila jsem, ze se kuze ma jist.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MOODYCAT: Tak jinak - kůže je pro dost lidí jedlá, tak ze sebe nedělej trubku. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam