• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Hřibový krém a páteční ryba - siven alsaský.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PRAASHEK: jj přesně
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Jo to je rýžový papír? Jsem to identifikoval jako stretch folii, nikdy jsem takhle průhledný neviděl :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PRAASHEK: Letní závitky.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    POHODAVOLE: symtě, můžeš mi říct, co to je? :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    POHODAVOLE: Vždycky když nějakej můj kuchyňskej výtvor nevyjde vizuálně úplně podle mejch představ, tak o něm prohlásim, že to je rustikální a je hotovo.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOCHANSKA_CH: me urcite ne, coz je dle me i dost videt na me tvorbe. Spis si z toho delam srandu :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODAVOLE: Drobné odlišnosti nás neurážejí. :-) Krásný to máš!
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Mam rad, kdyz je jeden jako druhy, tak se to snad nekdy naucim, ale spis ne :D

    N_I
    N_I --- ---
    po delší době...zase tom yam....

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    No prostě čína ,-) Z vepřového.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Boršč.
    Vepřová líčka na černém pivu z CrockPotu, restovaný celer s cibulkou.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vcera jsem zkousel udelat koreni :)



    ORAETLABORA
    ORAETLABORA --- ---
    Zatim jen jako rychle pickles - svarim vinny ocet s korenim, vodou, soli a sladidlem (ja davam med a trtinovy cukr) podle chuti. Zatim me nejvic bavi ta oranzova pikantni varianta s kurkumou, oprazenyma seminkama koriandru, rimskyho kminu, horcici, peprem, kardamomu, anyzu a zazvorem…
    K pomalymu kvaseni se teprve dostavam.. mate nekdo nejaky osvedceny tipy?

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    rozšiřuju sortiment pečiva o toustový chléb :) /zelňačka

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Holandský řízek, když zbyl bramborový salát.

    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Občas si se snídaní vyhraju. :)

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    JUPIII: zkus tu kukuricnou polentu. Hodne moc saje, je o par procent zdravejsi nez strouhanka :-) a chce to nechat chvili stat, at ma sanci nabobtnat v te hmote.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    APRILMOUSE: To znám, jenže mi vždycky vyjde polotekuté těsto jako na bramboráky. Vykrajuji lžící do strouhanky a opatrně přenáším na pánev. Pokus vytvořit cokoliv hustšího u mě vede k tvrdým nejedlým plackám. Ale dělám jen z hub vajec a lehce strouhanky/něco. Zkusím naředit masem. Ty tvoje vypadají fakt luxusně.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    JUPIII: podusis houby na cibulce, trochu vychladis, das vejce, necim zahustís (polenta, strouhanka, vlocky...) sul pepr kmin pripadne zbytky z lednice nebo mleté :-) /ja ted dala trochu parmesanu/ a obalis ve strouhance a smazis/peces dle preferenci :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam