úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
PRAASHEK
---
---
18:16:18 25.11.2022
+1
...a od té chvíle o něm nikdy nikdo neslyšel
XNOELX
---
---
19:06:48 24.11.2022
BAAL
: a má to nějaký pokračování, nebo jsem na tahu? (nebo jsem na tahu :D)
BAAL
---
---
17:28:47 23.11.2022
1 odpověď
+6
Z cyklu žijeme skromě podle toho co je v akci v lidlu dnes epizoda krutí curry, protože bylo v XXL týdnech:) Jen teda vaření pro jednoho z kila masa sebou přináší to, že toho mám na týden někdo večeři?:)
KOCHANSKA_CH
---
---
15:17:37 23.11.2022
+16
Nízkoglykemický bourguignon z CrockPotu.
N_I
---
---
15:11:56 23.11.2022
+1
MOODYCAT
: tak pošlem nějaký na východ kua...
jinak beru zpět, guláš sem si přidal ještě s rohlíkem a i tak byl dobrej!
bez protlaku...a už vím co to asi zachránilo...litr vývaru..:)
MOODYCAT
---
---
14:35:47 23.11.2022
1 odpověď
+5
N_I
: Zelnaky dokazou zachranit cokoli, verim, ze i atomovou valku :).
POHODAVOLE
---
---
13:11:50 23.11.2022
+1
N_I
: taky nedavam vse. Naposled jsem dal misto vody vic stavy z kimchi a je to super. Dobra je i ta omacka. Stejnou delam k dim sum :)
N_I
---
---
13:06:53 23.11.2022
1 odpověď
POHODAVOLE
: aaa zase kupa netradicnich picovin...suseny zazvor lol..vino mirin..to zas udelam podle svyho jeee....:)
POHODAVOLE
---
---
13:01:31 23.11.2022
1 odpověď
POHODAVOLE
: pisu jak vepr..
N_I
:
https://fresh.iprima.cz/recepty/s-klarou-v-kuchyni-kimchi-palacinka
POHODAVOLE
---
---
12:59:53 23.11.2022
1 odpověď
±0
N_I
: jinak dobra nahoda, Ja obedvam gulas od pondeli. Jeste zitra naposeld a dlouho nebudu delat :D
N_I
---
---
12:56:58 23.11.2022
1 odpověď
POHODAVOLE
: posli do posty recept...ikdyz ja varim jak prase..
dnes misto protlaku par rajcat nasekat...a cau ne..:)
cibulka mi lehce zcernala...lol lol...
jak rikam..zelnak to cely dost podrzel...ale kolegove se oblizli a vototadyde....
POHODAVOLE
---
---
12:55:39 23.11.2022
1 odpověď
N_I
: dobra je palacinka z kimchi :)
N_I
---
---
12:44:01 23.11.2022
1 odpověď
zelnaky sem potunil tim mym pseudo kimchi...
N_I
---
---
12:39:04 23.11.2022
2 odpovědi
+5
neumím omáčky tak dnes první guláš v mém životě
zachraňují to dost zase ty vaše zelnaky..to je vynalez vam reknu
SPIKE411
---
---
4:23:47 23.11.2022
+26
Posledních pár dnů jsem
intenzivně myslel na šunkofleky
Tak včera první pokus. :)
LEA1
---
---
16:58:30 22.11.2022
+1
KOCHANSKA_CH
: Zrovna je sezona, v makru mají filety ze sleďů za 217 kč/kg, naložíš dle vlastní chuti
MAR_TINA
---
---
9:52:56 22.11.2022
+1
KOCHANSKA_CH
: i losos.
MOODYCAT
: A vcelku dobře, bez kostí a kůže chutnají všelijaké ty předpřipravené ryby z Lidlu (třeba obalené filety z tresky, jen dát do trouby) nebo z M&S.
Jsem ubytovaná v místě, kde je v každém obědě a večeři v nabídce i ryba. Zatím mě nepřesvědčili, česká (zde česko-německá) kuchyně a ryby nejsou kamarádky.
KURE
---
---
9:52:30 22.11.2022
+1
MOODYCAT
: imho ne.
Záleží teda co přesně myslíš tim "jako slaneček" a co s tim chceš dělat.
protože opravdovej slaneček (k dostání v ruskejch speciálkach) je celá ryba v kýblu
https://www.rajdelikates.cz/2494-slanecek-malosol-1kg?mwg_rnd=5662315
Pak jsou k dostání sleďový filety, ze kterejch se motaj uzly, ty se prodávaj s kůži, protože se to s tou kůží i jí :)
(na Rujáně se takovej kyselej sleď s kůží dává do housky jako street food je to moc dobrý, jen si to musíš hlídat aby ti to nesežral racek.
https://frankkoebsch.wordpress.com/2009/06/28/malen-in-warnemunde/attachment/140704/
)
Daj se koupit sleďový kousky ty jsou pravděpodobně bez kůže:
https://www.morskeprodukty.cz/produkt/sledove-filety-kousky-
v-oleji-sled-pod-koz
ichem/?mwg_rnd=50888
41
a nebo prostě rybu viz:
KOCHANSKA_CH
KOCHANSKA_CH
---
---
9:26:22 22.11.2022
2 odpovědi
+3
MOODYCAT
: Filety nebo steaky z větších ryb bývají v rybích prodejnách bez kůže, třeba mořský ďas, tuňák, mečoun, treska...
CMLKA
---
---
8:22:50 22.11.2022
SAMOUT
: co doporucujes pouzit, kdyz nemam dceru?? ;)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam