• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SPIKE411: copak kilovej celer, ale mne kamoska před Vanocema prinesla obri hlavku zeli asi z Cernobylu a my ji jedli do vcera, kdy jsem zbytek vyhodila 🤣 vždycky jsem ukrojila 2 cm proužek a bylo jidlo pro celou rodinu :-)
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    KASUMI: Mně se u toho líbí i to kulturní info.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JUPIII: to máš blbý, tak to nečti
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JUPIII: jesteze jsme kazdej jinej, me treba udelat vajicka na passate inspirovalo a urcite to zkusim
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    Já si sem chodím pro inspiraci, rýže s tuňákem z konzervy nebo připálené lečo opravdu neinspiruje.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    je tohle fakt nutny? na te fotce je normalni jidlo..

    na amatersky, pokud mozno chutny fotky muzete sem
    [JIDLOOO, ZRADYLKOOO...fotky drazdici chutovy poharky aneb slintaci klub :)]

    mela jsem za to, ze tohle je klub spis o receptech a inspiraci, ne o umelecke fotografii
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOCHANSKA_CH: hele netušila jsem, že z toho tady někteří udělají aferku, tři lidi to olajkovali, vy ostatní jste vyjádřili názor, myslím, že můžeme popojet a zase dávat super načančana jídla a jedno autentické servirovani auditko nerozhodi nebo jo? :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    No ale asi stačí, než nás Illuze sprdne. :-D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GRANTORINO: Je otázkou, zda to sem musíš, za každou cenu, umístit?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOCHANSKA_CH: já si myslím, že v tomhle případě je to naprosto v pořádku, to jidlo se takhle servíruje. Navíc víte moc dobre, z mých ostatních postu, že jiná jídla postuju normálně naservirovana. Takže tuto kritiku neberu. Ale samozřejmě můžete psát svůj názor a mít ho. Hlavně to pak nepomeňte sdělit až budete někde v lokálním podniku, že takhle to jist nebudete. Považuji vaše pozastavení nad tím za snobárnu, zvláště když jsem vysvětlila kontext.
    A hlavně nechoďte potom do autentickych restauraci, kde se jídlo servíruje přímo z pánve a je schválně lehce přismahlé, což je způsob přípravy.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GRANTORINO: Já bych tě klidně a slušně požádala, ať tu postuješ lépe servírovaná jídla. Šlo by to?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    JUPIII: doporučuju můj příspěvek přeskočit, pokud s tím máš problém. Takhle to jidlo vypadá i v Íránu na nádraží, i je to trochu a schválně pripalene, ano, tak se to dělá, takže já s tím problém nemám :) pokud chceš instagramovej aranž, jistě ho tu najdeš taky
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    GRANTORINO: zkus svoji fotku porovnat s ostatními místními fotkami.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    JUPIII: ano, varovala jsem, že to není fotogenicky :)) a aranzovat z pánve to nebudu, protože chci teplou snídani a co máš proti lžíci, to fakt nevím
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    GRANTORINO: Ale vypadá to dost vyzvraceně! Plus připálená pánev a lžíce ze školní jídelny.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KURE: ne, paprika myslím sladká jako koření, ne zelenina, to není leco, spíš třeba shakshuka :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SPIKE411: Na tu z Apetitu se chystám.
    Dobrá byla i od Grusovky tatok:
    Recept na celerovou polévku s nivou a ořechy » Paleo snadno
    https://paleosnadno.cz/recept/celerova-polevka-s-nivou-a-orechy/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    APRILMOUSE: Sem inspirován tebou minulou sobotu koupil olbřímí celer (1,1 kg) a včera jsem z něj vařil druhej kotel polívky (jíme to ve dvou). 🤣

    Inspirován tímto (dal jsem tam brambory a pórek a k tomu ty restovaný žampiony, druhá várka teda bez pórku, bez žampionů, míň vody/vývaru a jen poloviční množství smetany, i tak je dost krémová)
    Krémová polévka z pečeného celeru s restovanými žampiony | Prima Fresh
    https://fresh.iprima.cz/recepty/kremova-polevka-z-peceneho-celeru-s-restovanymi-zampiony
    https://www.apetitonline.cz/novinky-zajimavosti/lahodna-kremova-polevka-z-peceneho-celeru
    A ještě mám v záloze tenhle
    Polévka z bulvového celeru se šalvějí a lískovými oříšky | Apetit Online
    https://www.apetitonline.cz/recept/polevka-z-bulvoveho-celeru-se-salveji-liskovymi-orisky
    KURE
    KURE --- ---
    GRANTORINO: no jak to popisuješ, to je normální lečo :D :-p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam