úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
DEFILA
---
---
21:09:01 14.1.2023
+1
KOCHANSKA_CH
: je to (s)prostý vepr:), krávu už mi vykoupili, nemám chodit nakupovat v sobotu před obědem
MAR_TINA
---
---
20:08:28 14.1.2023
1 odpověď
+10
Úplně jednoduchý salát z bílé ředkve.
Nastrouhat a vyklopit jeden malý dýňový kompot.
FAITH
---
---
19:57:38 14.1.2023
+1
MART1NKA
: Dnes som robila halusky s kyslou kapustou :) (ale to je uz uplne nefotogenicke)
MART1NKA
---
---
19:18:48 14.1.2023
1 odpověď
+2
TOOMIX
: Originál socialistický cibulák :)
TOOMIX
---
---
19:18:15 14.1.2023
1 odpověď
+1
MART1NKA
: tyhle talíře máme doma :)
MART1NKA
---
---
18:33:54 14.1.2023
3 odpovědi
+31
Food styling 0, ale dnes som robila halušky pre 10 ľudí k sledovaniu volebného štúdia
KOCHANSKA_CH
---
---
18:31:37 14.1.2023
+16
Inženýr králík - zpracujeme zvíře od čumáku po ocas.
Na vyškvařeném králičím sádle hřbet a ledvinky v minutkové úpravě s šalotkou, hrozny a zeleninou, na pánvi lehce pokřtěno hibernalem.
KOCHANSKA_CH
---
---
18:27:51 14.1.2023
1 odpověď
DEFILA
: Krásné! Můj muž by si hned přisedl k obědu. :-) To máš z telecího, že je maso tak světlé?
DEFILA
---
---
13:25:41 14.1.2023
1 odpověď
+26
Španělský ptáček s omáčkou z uzené slaniny a cibule
MISHACZEQ
---
---
11:02:03 14.1.2023
+1
CMLKA
: odtamtud mam recept na sunkofleky ze zeli, chutna to super a vubec to nesmrdi po zeli
CMLKA
---
---
9:25:49 14.1.2023
1 odpověď
+2
APRILMOUSE
: zrovna jsem si ulozila recept od paleosnadno na zeli zapeceny se smetanou a kurecim masem, vypadalo to dost zrave
GRANTORINO
---
---
8:40:20 14.1.2023
+3
HUGILA
: dík :) taky si tím připomínám dovolenky a vylety
to už mi úplně připomnelo zapečený rajčata s balkanem
Dnes se na mne smál můj francouzský toast a indické kafe s kapkou baileys :*
DEVIL
---
---
4:52:36 14.1.2023
MUTHA
: ja sem naposled ale misto 200g heraku daval sadlo, a to bylo fakt k uzrani
HUGILA
---
---
0:49:15 14.1.2023
1 odpověď
+1
GRANTORINO
: a kdyby si tam pridala fetu, tak mas strapatsadu :) dekuju za tu fotku, vyvolala mne vzpominku na Recko a bajecne jidla v zapadlych vesnicich a mesteckach:)
DEVIL
---
---
20:15:25 13.1.2023
+1
MUTHA
: no tak ty zboznuju! vypadaj fakt jedle. ja je dycky musel davat do mrazaku, abych je nezral tak rychle..
MUTHA
---
---
16:23:50 13.1.2023
1 odpověď
+24
kdyz je u nas neprodavaj, musel sem si je upict sam - koka susenky
MEANKITTY11
---
---
15:17:36 13.1.2023
MAR_TINA
: funguje to jako stříknout éter na pěnu.
MAR_TINA
---
---
14:23:16 13.1.2023
KAIAFOX
: super, to je dobrý nápad
KAIAFOX
---
---
14:06:26 13.1.2023
1 odpověď
+4
MAR_TINA
: Když se rozmíchá, tak dělá hrudky, ale mám ve zvyku ji nechat uprostřed a "ukrajovat", je to takové estetičtější a chuťově zajímavější, když je v soustu někdy víc, někdy míň :).
MAR_TINA
---
---
14:02:57 13.1.2023
1 odpověď
KAIAFOX
: a je hladká? nenadělá to kousky?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam