• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kdo v létě investoval, v zimě si jí jako boháč.

    JAJITA
    JAJITA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Uf.
    Budu si zbytek dne a dál říkat, že nic takového už fakt nepotřebuju :-D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    JAJITA: Promiň. Ale tahle JE z Lidlu. :-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Víš, že mě neskutečně ser..štveš? Doteď jsem dělala, že o ní nevím, že mi stačí ta z Lidlu.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Už zbývalo pouze vyzkoušet v horkovzdušné fritéze špízy, na které má příslušenství. Jsou z krůtích prsou a jater, plus cibul a vepřová slanina. A jako dosud všechno maso z tohoto geretu jsou zvenčí pěkně opečené, uvnitř nevysušené. Na talíři s celerovým pyré zlepšeným smetanou a krémovým sýrem a blanšírovanou černou kapustou prohřátou na přepuštěném másle s česnekem.

    KAREN
    KAREN --- ---
    KOCHANSKA_CH: Dík, tyjo asi to v Žabinách taky zavedu .)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KAREN: Sklízím na vlastním parapetu v Blekfíldu.
    KAREN
    KAREN --- ---
    KOCHANSKA_CH: Btw. hrachovinu pěstuješ, sklízíš na Mendláku - nebo to maj někde dostupně rozumně na prodej?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Pečený halibut se smetanovým pórkem s žampiony a košťálem z brokolice, ozdoba z brambor, lichořeřišnice, nakládané cibule a hrachoviny. Ve skle VZ.

    ITCHYHEAD
    ITCHYHEAD --- ---
    ACIDQA: jo!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Čtvrteční fondue. Chleba a spol. se točil v koši horkovzduchu.

    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Omeleta s klíčky a trochou goudy a nahoře hráškové výhonky. :)

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    a ještě ze zbytku řepy boršč :)

    1KA
    1KA --- ---
    Moje dítě teď vaří/peče se mnou, už je snad i lepší. Je mu 13 a bavi ho to :-) jídla jsou prý skvělá, vepřové na “divoko”, segedýn, perník.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Výpečky z farmářského plecka se špenátem.

    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    U dětí ve školce ji dělají s cottage sýrem a taky je to dobré :).
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    MAR_TINA: ja ji dělám spíš tu nasládlou, ale kamarádka do ní dává trochu křenu a to není vůbec špatné
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MAR_TINA: balkan. Ten to myslim zachranuje :-) jinak zerve, balzamiko, sul pepř citron. Origos je s kozim sýrem. A videla bych tam i bryndzu klidne
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    APRILMOUSE: co do ní dáváš? já ji i přes velkou dávku citronu mívám takovou nasládlou a mdlou.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Domácí kváskový chlebík (konečně po mnoha pokusech jsem víceméně spokojená :) a pomazánka z pečené červené řepy. Však to půjde i bez těch pozlacených okurek a rajčat :) Tahle pomazánka je u nás top oblíbená, nikdy nezůstane :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam