• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    BAAL
    BAAL --- ---
    KASUMI: To budete mit asi moc hezky, poslete fotky, ja jsem out:-))

    ( i kdyz zajimalo by me, jestli kdyz se u Vas pri Smejdeni najdou pod postelej pusky, tak jestli se s nima v ramci Zabavy pujde na strelnici nebo zda se bude skladat AR15 na cas:-))
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KASUMI: a na to bych se i koukala!
    BAAL
    BAAL --- ---
    PRAASHEK: šel jsem 1:1 tady podle youtube
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BAAL: jaké máš těsto a náplň?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Jdu opatrně zkoumat velice starou knihu, ve které je mnoho, co v dnešní době bylo zapomenuto a je překvapující pro současného člověka.
    RETTIGOVÁ, Magdalena Dobromila. Domácí kuchařka [online].
    V MKP 1. vyd. Praha : Městská knihovna v Praze, 2011 [aktuální
    datum citace e-knihy – př. cit. rrrr-mm-dd]. Dostupné z WWW:
    https://web2.mlp.cz/koweb/00/03/36/98/79/domaci_kucharka.pdf
    [ https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/cz ]
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MAR_TINA: Privatni :)))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KASUMI: jakože si to nyxaci zorganizuji i s kamerou, nebo že se vybere pětice a nějaký vlivný kontakt ji přihlásí k Vydrovi?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ze uz by konecne nastal cas, kdy se najde dost lidi na nyx prostreno? :D

    jeden cas jsme s tim koketovali :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    Pustil jsem se dneska do akce Pirohy a vyšli výborně, je s tím trochu drbačka, ale výsledek je jak od bábušky Malgorzaty:)

    KASUMI
    KASUMI --- ---
    GIOMIKY: a co zni potrebujes?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KASUMI: Já se včera vrátila z Itálie, inspirace byla zřejmá. :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOCHANSKA_CH: presne na tohe jsem vcera myslela a byla v pokuseni druhy den po sobe objednat rohlik s rajcatam a:D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Šťavnaté kuřecí prso z horkovzdušné fritézy.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Furt vládne počasí na polívky. Rajská s bazalkou a parmezánem.

    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MAR_TINA: osolím, opeprím, strčm na 3 hodiny sousvidovat na 57 stupňů a pak doladím povrch na pánvi.
    Sůva z Lidlu se ukázala jako moc dobrá investice.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ACIDQA: Rozumím ti.
    Sama jsem ho kdysi dávno dělávala a už fakt ne.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    BAAL: Tenhle rozmer tam nevnimam, protoze jsem to proste delala jako vedlejsi cinnost vecerniho flinku. :) Sama to nejim vubec. Rozdam to v praci. V Praze kolednici stejne nechodi.
    BAAL
    BAAL --- ---
    ACIDQA: Jako starej praktik a cynik umím ocenit jak je to hezké, ale musí být hrozně depresivní ten poměr té práce s tím vs jak vidíš někoho jak příjde a bez milosti to za 10 sec sežere:)
    BAAL
    BAAL --- ---
    PETATA: Jj to byla prvotni inspirace, pak jsem nicmene zjistil ze pulku veci nemam a zbytek v jinych pomerech:-)

    Tady na tom kolaci me btw sere to testo co tam Vanek ma, vubec mi k tomu ta nadychana buchta nededi, linecky nebo nejaky testo na skus mi k tvarohu prijde mnohem lepsi.
    PETATA
    PETATA --- ---
    ACIDQA: vypadá velmi podobně, jako mi vychází tento od Vaňka

    Tvarohový koláč | Roman Vaněk
    https://www.rohlik.cz/chef/54-tvarohovy-kolac
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam