• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MAR_TINA: to je jak u nás doma - ať dělám, co dělám, je ta chuť vždy aspoň o jeden chlup lepší :-) Jen nemáme nic takhle tmavýho :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Králík s černou omáčkou a hrníčkovým knedlíkem.

    LYNCH
    LYNCH --- ---
    na ig jsem zahlédl super recept a musel jsem hned vyzkoušet. Pečený lilek v kořeněným těstíčku a panko strouhance osmaženej na řízek + rajčatová omáčka se slaninou. Na talíři navíc posypaný parmezánem. Skvělé

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOCHANSKA_CH: Máš to v oku ,-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Ano, jak Villeroy & Boch.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILLUZE: krásný porcelán
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Vánočku u nás peče tchýně. Letos jí nějak po upečení těsto spadlo, bylo jí méně. Tak jsem upekla další a klela u toho podle konzistence těsta, že dopadnu stejně. Nakonec dobrý.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ACID: Objednáno u https://m.facebook.com/profile.php/?id=100063561911942&name=xhp_nt__fb__action__open_user
    Jsou místní a taky dělají jedny z nej burgrů, co jsem kdy jedla.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Milí přátelé, co rádi jíte, přeju vám úspěšné kuchyňské Vánoce, ať se nic nepřipálí a jste zdraví, veselí a při chuti i nadále! Vaše kuchta. :-)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Maso z uzených žeber na vývar na zelňaču, hrášek a opečená cibula.

    ACID
    ACID --- ---
    ILLUZE: jak naložený?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A dnes panenka s opečenými brambory a dipem.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Rybí období ,-)
    Včera - naložený losos.
    Večer kapří polévka.
    V týdnu těstoviny s lososem.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba je inspirována kuchařem Romanem Paulusem. Losos s mozzarellou a špenátem pečený v rajčatech se smetanou a bylinama. Přílohou jsou v páře vařené a následně opečené topinambury.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Kuřecí játra s pórkem a jablkem.

    N_I
    N_I --- ---
    LYNCH: dík, mouky tam dcera dala dle receptu...zahada..:)
    APRILMOUSE: to zni uz lepe dik...:)

    ale do bramboraku sem mouky vcera dal malo...jako jist to slo...ale konzistence..:) tam to slo ale vod voka..:)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    N_I: nadelam si z těsta pulky pulky pulky pulky az je to akorat velikostne a pak jen kazdy ten jeden kousek provalnu na placicku a v dlani naplnim a zakulatim. Pracuje se s tim mnohem lip, nez válet velkou placku, která se mezi tim vsude lepí :-)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    N_I: málo mouky?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A palačinka, fazolky, hrášek, feta

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kde kupujete edamame? Vyloupané, ne v lusku.
    N_I
    N_I --- ---
    díky, řepu jsme tak samo strouhali, směs na plnění byla v poho..ale proč se lepilo těsto že nešlo válet? měli jsme ho nějak hnětnout nebo jak se to heh?:) nám jen nakynulo a pak jsme to sli valet..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam