• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Upekla jsem kureci skelety a hodila je do papinaku. (Jo, vim, ze se da vyvar delat i jinak.) Jeste hromada veprovyho, ktery nejim. Takze moje bezprasi verze jsou ty brambory s zampionama v bryndze.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ZUZKAOU: Ano.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ILLUZE: to jsou mandarinky?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Tenhle koláč od tchýně miluji.

    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Ještě jeden pátek na druhém břehu Atlantiku.

    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LYNCH: Mikrobiom má zelíčko rád... a obecně kvašenou zeleninu :).
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DOCKINEZ: však jasné!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LYNCH: Vláknina a vitamíny jsou potřeba :)

    A navíc jsem po předcích částečně z Jižní Moravy, částečně Východočech a trochu Fricek, takže málo platný, zelí mám v genech :)
    MUTHA
    MUTHA --- ---
    SAMOUT: podle me by kimchi s uzenym mohlo fungovat treba v https://www.maangchi.com/recipe/kimchi-jjigae
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DOCKINEZ: kámo ty to zelí nacpeš úplně všude:D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DOCKINEZ: Kdysi davno jsme zkouseli kombit domaci uzeny s domacim kimchi, a byla to lahoda nesmirna. Just sayin´, jen kdyby ti neco zbyvalo po ty zelnacce :-).
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Taková normální páteční snídaně: omeleta se třemi druhy sýra, domácí kysaný zelíčko, extra čupr mega cool kimči od bráchy a kousek řemeslnýho chleba.

    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Jinak maj tam celkem dobrou klobásu s medvědím česnekem, sekačku (mívaj i teplou), vlastní sulc (mají masovej a nebo salámovej - ten masovej je lepší), jiternice a pikantní roastbeef.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    LOVE_DALI: Kde to tam presne je, pls?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: to, co jsem dovezl kolegovi je ta levnější varianta. Víc na obiracku.
    Sám to preferuji, protože mi ta žebra přijdou líp vyuzená :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SAMOUT: tohle kupuju u řezníka v Líbeznicích.
    Většinou zavazej v pondělí, ale někdy taky v úterý.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Kde ze to Love_dali bydli?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOVE_DALI: Nejslabší článek je nakonec ta klobása. Neměli klasickou suchou paprikovou, tak jsem vzal tohle, a není to ono. Ale jasně, sníst se to dá.

    Ale žebra teda nádherný. A co hlavně - jsou uzený, ale ne chemický, takže výsledný vývar byl tak akorát.

    Už teď se těším, jak z tohohle materiálu příště udělám třeba kroupovou polívku. To bude mr**da.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam