• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Výpečky, knedlík, červené zelí dušené s divokým kořením a jalovcem. A samozřejmě nesmí chybět studená chmelová polévka, to dá rozum.

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VELCORO: dik! Kouknu.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    SARAJ: Pokud to je na me, tak je to ten velkej toastovaci z Penny.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: btw - jaky pouzivas chleba?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VELCORO: ok, tak ted mam chut na BLT a Club. Dik:D
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    VELCORO: No a pak je jeste verze tzv. Na hovado. S cedarem dresingem a hrany z panve.

    FINSON
    FINSON --- ---
    Květákový krém



    K druhému jsou přemrzlí holanďani s hranolkama, to považuju za zbytečné fotit 😌
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Na oběd kanapky s kuřecím a Ajvarem, protože na večeři byl guláš s cukeťáky.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Škoda, že fotka extra nevyšla - jedno z nej brownies, co jsem jedla - s nasekanými mandlemi a domácím karamelem.

    VELCORO
    VELCORO --- ---
    KOCHANSKA_CH: Mas pekny talire. Uz bych si mel taky poridit neco lepsiho.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Od mamky.

    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: já dneska takto:)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Zelňača z vývaru z uzených žeber. S libečkem.
    Prso z farmakuřete plněné věcma z talířku. Z horkovzdušné fritézy. Na bylinkovém oleji ze sušených rajčat zkaramelizovaná zelenina. Z pánve.
    Rajčata sušila a naložila sušila sestra. Z mé nadúrody.

    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Tohle. Nekupujte to.

    VELCORO
    VELCORO --- ---
    I kdyz to vypada jako prasarna, tak prave ze vubec. Hrany jsou obv. pecene a jedina tucna vec je ten cesnekovej dresing z flasky, za kterej se stydim a vzapeti vam poslu co je zac, abyste neudelali takovou kravinu a koupili ho. Je fakt mega hnusnej.

    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    MAR_TINA: Koukala jsem na různý recepty a pak si to udělala trochu podle sebe. :)
    Na jeden hrnek květů je jeden hrnek vody, jeden hrnek cukru a šťáva z půlky citrónu.

    Já měla nakonec tři a půl hrnku květů, tři hrnky třtinovýho cukru, šťávu z jednoho citrónu. A trochu ibišku a klitorie.
    Vodu a cukru jsem smíchala v hrnci, pak přivedla do varu a stáhla na mírnou teplotu. Přidala jsem šeřík a nechala to pod pokličkou na nízkou teplotu přes půl hodiny. Občas jsem to zamíchala. Ke konci jsem přidala tu šťávu z citrónu. A taky na chvilku, kvůli barvě, trochu sušenýho ibišku a klitorie. :)
    Pak jsem to přivedla do varu, hned stáhla, přes cedník nalila do sklenic, pěvně utáhla a postavila je víčkem dolů a tak to nechala vychladnout.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELSINOR: potřebuju postup, díky. Hrozně moc. :)
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    :)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Krásně tu přibylo jídel od nyxáků kluků! :-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BRUKEV: To se mi stalo taky. Tata skočil pres stůl a vytáhl mi to z krku. Mel jsem pak období, kdy mi smazak úplně nejel… :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam