• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MALA_MISIA
    MALA_MISIA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Celerove knedliky?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Chřestová polívka a inženýr Králík.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Řízeček z kuřete farmářského typu a salát z řepy vařeného typu. Ten salát fakt primitivní, jen řepa na plátky, menší lžíce oliváče, přiměřeně zakysaný smetany, sůl, pepř, jarní cibulka a... nasekaná čerstvá máta. Mám rád divný chutě, takže mně to chutnalo, ale manželka namítala, že jí to připomíná, jako by měla v misce dresing z Head and Shoulders. Ale snědla to a ještě si přidala, tak máta nebyla blocking issue.

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    LENIEUX: Peču často a ráda. To nemohu říct. Tak jen obdivuju!
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    Dvojctihodné ☺️

LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    Sobotní chleb ☺️

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    FERRYH: Celej talíř nevím, ale dva velký steaky z tuňáka byly do 400,-. Mám v rybárně věrností slevu 20%.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    tyjo! mnamka... mas spocitane nakolik takovej talir s tak velkym flakem tunaka prijde?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba aj s bordelem na prostírání.
    Tuňák, horká rajčata opečená s plátky česneku, chřest, brambora a tatarka. Ve skle veltlín.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Páteček. Snídaně.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zkusmo chleba z remosky. Zakrojím až ráno, tak uvidíme, jak se povedl.

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    I snidani jsem udelala.

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Nedele uprostred tydne.

Zdrave pro me, prase ostatnim.

VELCORO
    VELCORO --- ---
    Kdyz je rec o reznikovi, tak jsem tam vcera nakoupil jak ta ruska v Obcanskym prukazu. Vcera gulas, dneska ptactvo a zitra rolada.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Včera měl řezník krásný vepřový játra, tak jsem kilenko vzal a vyrobil s omáčkou a hranolkama.

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Napadlo mě, že zkusím aj lečo vrazit do crockpotu. Tak jsem ho ráno založila a šla si po svým.
    S opečenou šunkou a vajcem.

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BERRUNA: Jsme rádi, že se dílo podařilo! :-)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Já jen hlásím menší otáčky ;) děkuji všem za rady!

JAJITA
    JAJITA --- ---
    DEVIL: Děkuji za hraběcí rady :-/
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    JAJITA: kvasaky delas tak, ze je jenom vyvalis ve 2% soli na jejich celkovou vahu? normalne se delaj tak, ze je zalejes 2% solnou vodou (muzes prevarit a zchladit a az pak zamichat sul, coz delam jen v pripade ze davam maso na uzeni do laku). redkvicky, kebludny jsou vynikajici, celer bulva je zajimava, cely zelny listy, do kterejch se da umotat maso...
    me dokvasuje salsa - puleny rajcata, cesnek, bazalka, jalapeno bez jader a stredu, bobkovej list, a par kouli bilyho pepre. pozejtri to jdu sklidit!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam