• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FINSON: jen technická, že těstoviny se mají s tou omáčkou vždycky promíchat zatepla... tedy alespoň tak to dělají Italové :) (tohle je takový "český" způsob podávání..)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    BSB: Zkus mrknout na https://www.kahlaporzellan.com/ mám jen ten, mix různých kolekcí, někdy talířky přesně pasují jako víčka na misky (různých velikostí) a zapékací mísy a zároveň se dají použít jako podšálky apod. Všechno mám čistě bílé a už minimálně 15 let nám to slouží k všeobecné spokojenosti a zároveň můžeme stále dokupovat.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ACIDQA: myslim, ze cukety s lilkem bude taky nejaka variace na ottolenghiho… ogrilovany cukety a lilky, k tomu jogurt, cerstvej cesnek, zatar podle chuti, sul a dokapnout citronem… navrch byliny dle preferenci a brusinky, protoze jsem nemela granaty a prislo mi, ze je potreba pridat neco cervenyho sladkokyselyho

    Poradne vychladit!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ACIDQA: všechny tři pecka!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Jo, mam taky thun z lidlu. Jeste mam sadu z rosenthalu s obdobnym prouzkem (thomas) - ty jsou drazsi a krehci. Dobre se to kombinuje.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Jsem lina uklizet gril, tak musim porad grilovat…
    Losos a rajcata, krevety a rajcata, kure v jogurtu s uzenou paprikou….

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    VELCORO: ajfounem
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    ACIDQA: Cim to fotis?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Kure a salat z grilovanych lilku a cuket… gut.

    FINSON
    FINSON --- ---
    ILLUZE: No já si s tím právě moc nehraju :-) Ale co...

    Tady těstoviny s boloňským ragú: zeleninový základ, než jsem do něj hodil maso, jsem mixnul, aby dítě nemohlo reklamovat jednotlivé druhy zeleniny. Podlité vínem to normálně je, synek to nakonec chválil a přidával si:



    A zde jedna rychlovka k večeři, omeleta se sýrem a rozpečená kaiserka:

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SAMOUT: on má ty recepty hodně obšírné, tak se mi to nechce rozepisovat.
    Cukety jsem měla mladé. Na poprvé dodržím všechno i když to zní divně. Na podruhé já nedám kopr. Mátu překvapivě ano.

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MAR_TINA: Davejte se tyhle veci rovnou s recepisem, usetri se kvanta prispevku 😃.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mačkané cukety podle Ottolenghiho. Dobrota velká.
    Jako zeleninová příloha. Samotné by to nestačilo.

    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DYSTOPIK: Aha, mně jdou dolů v pohodě 🤔
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    DYSTOPIK: Máme je taky a horní koš je potřeba posunout výš, pak se točí. U většiny myček to jde.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    QUANTI: na vinohradský proti pavilonu maj speciálku. Mě se s nima teda v myčce netočí vrtule:/ a to mam normální rozměr myčky
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Kruti stripsy, ledovy bramborovy salat a kotleta.

    ACID
    ACID --- ---
    BSB: máme opalove sklo (tenké, bílé, neprůhledné) z ikei nebo Mobelixu, spokojenost. Myčka jede vlastně jen na režim glasscare.
    ENDER
    ENDER --- ---
    BSB: Vzdy vyndat z plastu.
    BSB
    BSB --- ---
    no právě proto, že v práci máme ty kameninový a je třeba si to vypodložit při vyndávání z MW ještě jedním talřem, jinak je to o prsty jak je to horký.
    mno a při ohřívání na talři je pak potřeba omýt rúčo ten kryt´ nebo celou MW pokud nepoužiješ na přiklopení ještě další talíř, tentokrát hlubokej, 3. by to byl
    tohle mě příjde jako šikovnej nápad a jelikož si objednávám 2 obědy bo jsem velkej.
    tj. skoro 15K obědů ještě na těch 7161 pracovních dnů´ cca.
    ale nějak jsem ty plasty moc nestudoval do hloubky a podle některých jsou ty mikro všude , nevíme co to dělá a asi trochu snížit expozici by mohlo mít smysl...
    a sorry za další OT :D
    FRAKIRA:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam