• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    POHODAVOLE: hodne neumim pect a u nas v praci uz to nikdo ani moc nezere, protoze strudly, praruzny vyrobky z listovyho testa, kise, buchty a kolace nosime na kazdou poradu :) cuketa dobrej tip, mam v planu!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Si tady odložím. Mám doma gnocchi a mascarpone na spotřebování, bazalka taky ještě nechcípla, vlastně z ingrediencí mi chybí jen ten špenát… tak už vím, co budu vařit.

    Gnocchi with creamy tomato & spinach sauce recipe | Good Food
    https://www.bbcgoodfood.com/recipes/gnocchi-creamy-tomato-spinach-sauce

    (Vyzkoušeno mnohokrát, doporučuju. Fotit to ani zkoušet nebudu. 🙃)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MAR_TINA: Rozumím, ale když si dám jen tři mikroknedlíčky, tak je maso se zelím skoro dietní jídlo :)

    A dneska už nejspíš nebudu nic dalšího jíst, tak se to kaloricky srovná.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DOCKINEZ: nějak mi ty teploty neumožňují jíst tučný a hodně tučný jídla. Jasně že maso s bramborem nebo rýží jím, ale tohle mi přijde extra zimní jídlo.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Krkovička na cibuli a česneku, v hořčicí a medu, tažená v troubě celý včerejší večer a po vypnutí trouby ponechána přes noc "pomalu dojet", takže ji teď krájíme vidličkou.
    K tomu americké brambory z horkovzdušné fritézy.
    Praha, 20°C.

    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAR_TINA: jako ja jsem od utery vecer mel ctvrtku melounu a pulku okurky s jednou mozzarellou, ale to jenom proto, ze byla uz tejden prosla :D jinak bych ji nejedl asi.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MAR_TINA: HK, krásných 27 stupňů.

    Nemůžu se celý léto stravovat jen rajčatama s bazalkou a mozzarellou. Teda můžu, ale nechci.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DOCKINEZ: zajímalo by mě, kde žiješ a kolik je tam stupňů :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Byla chuť si trochu zaprasit, tak maso z remosky, knédl a zelí. Zelíčko se mi obzvlášť povedlo, mohutně jsem pracoval se sádlovou jíškou a na výsledku je to znát.

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SAMOUT: Sacoval bych, ze to jsou S2FI.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Nakladany maji ted v nasem Lidlu vedle v Bohnicich. Ale jestli jsou i jinde cert vi.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KAIAFOX: A teda měli i výborný wakame salátek ❤️
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    S2FI: Měli i mražené, vyloupané. Brala jsem hned několik pytlů :).
    A ano, jen v japonském týdnu (oddělili od asijského týdne), případně v následujících dnech v rámci zbytků na prodejně.
    S2FI
    S2FI --- ---
    KAREN: byly v chlaďáku marinované na min. 3 způsoby (česnek + bylinky, teriaki a třetí tuším chilli), nikoliv mražené. Ještě jsem se teď díval na obal a mají tam vyloženě logo "japanese style", takže tyhle konkrétní opravdu nejspíše jen v tom japonském týdnu
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ACIDQA: v dhabe mi prijde, ze nekdy byvaji mastny, tak mozna bodne nejaky olej, ale dle me to neni potravina urcena k pozdejsi konzumaci. Divil bych se, kdyby se pak dostavil wow efekt, jako kdyz jsou cerstve. Jak moc neumis pict? Ja bych to prekonal a udelal quiche. Ten je super, neni vubec slozity, protoze ho taky zvladnu a druhy den bude stejne dobry. Kdyby to z nejakeho duvodu neslo, tak co udelat roladu z cukety? Tech je vsude plno a vysledek je podle me taky super.
    KAREN
    KAREN --- ---
    S2FI: ELIZHANNAH: Ok. Doufala jsem, že se jim to tam válí v mrazáku...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KAREN: tak to nevím, řekla bych, že ne
    S2FI: jj, to bude asi ono
    S2FI
    S2FI --- ---
    KAREN: měli je myslím v rámci japonského týdne
    KAREN
    KAREN --- ---
    ELIZHANNAH: Mívaj je tam běžně?? Zrovna je sháním a přemýšlím, jestli musím k Asiatům...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KURE: mně to připadá jako edamame, nedávno jsem je zahlídla v Lidlu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam