• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KAREN
    KAREN --- ---
    ELIZHANNAH: Mívaj je tam běžně?? Zrovna je sháním a přemýšlím, jestli musím k Asiatům...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KURE: mně to připadá jako edamame, nedávno jsem je zahlídla v Lidlu...
    KURE
    KURE --- ---
    ILLUZE: ty zeleny fazole, to je vlčí bob? a kde se taková věc kupuje?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ACIDQA: Cukeťáky.
    Salát a na místě přidat uzeného lososa.
    Tyčky z listového těsta, semínkové krekry, já dělám slané nebo sladké slunce z listového těsta nebo jednoduše z těsta mouka : tvaroh : sádlo.
    Brownies miluje snad každý, skvělá je bublanina nebo jablečný / třešňový koláč.
    Jo a salát z kyselých ryb s koprem - nějaký polský nebo norský recept. Dobře to rozstřelí chutě, den navíc mu naopak prospěje.

Jinak salát ze včerejška od nás ,-)

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ACIDQA: tak pokud to ma ohromit stravniky, je celkem jedno, co nejis ty. Musi to chutnat jim.
    Pokud se bude grilovat a tleskajici budou odkladat piva, ocekavam, ze masa bude dost.
    Ja osobne bych potleskem odmenil.nekoho,.kdo mi ke kave nabidne dobry strudl.nebo apple pie se slehackou,.nebo zmrzlinou.
    SALUT
    SALUT --- ---
    KURE: me gusta...a nebo krabici poctivých chlebíčků, Zlatý kříž, Libeř.
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    ACIDQA: na zavitky kasli, ja je takhle jednou udelala taky den dopredu a rozmocily se a roztrhaly, tam kde se dotykaly - a to jsem je prolozila potravinovou folii, aby byly kazdej zvlast
    Za me jsou dobry veci z listovyho testa - bud strudly nebo takovy ty motany tycky, to maji radi vsichni, nebo nejaky muffiny naslano. V pohode jsou i rolky z tortill (pomazes treba pestem, das syr, sunku, salat nebo co te napadne, zarolujes a zabalis do folie a jak to navlhne, tak to jde dobre krajet a nerozjizdi se to), az jsem sama koukala jak to vsem chutna.
    KURE
    KURE --- ---
    Misu řízečků, dobrej chleba na malý kousky a treba kyselý okurky
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ACIDQA: tarator
    SALUT
    SALUT --- ---
    ACIDQA: co nějaký (mletý) hovězí/zeleninový koláč. To se dá podávat i studené, ozdobený, další oblohou a zasytí. Trocha zapečení ale to dáš;) receptů na netu plno.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    RUTHLESS: radši něco doporuč a nebrblej
    N_I
    N_I --- ---
    maj tu lisky za dvacku tri hrste tak som zrobil spagety liskove a bylo to moc dobry..mozna tomu helflo i to serrano na dotuneni..

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    RUTHLESS: mi oblibenci aktivne prispivaji tady, tak jeste chvilku pockam, jestli nekdo hod tip.

Hned ten prvni u me zabodoval. ;)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ACIDQA: Nic. Tam se to ale řeší mnohem víc.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SAMOUT: co jsem u tech receptu a tipu na stravovani v zahlavi pochopila spatne?

SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Takle dopredu jsem to taky nikdy nedelal, ale napada me to zavakuovat. Jinak byste se meli presunout do [Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?]
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ACIDQA: teď jsi mně dostala:D den dopředu jsem je ještě nedělal
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    LYNCH: jak pripravujes letni zavitky, aby do druheho dne ten ryzovy papir neoschnul? Davas na to vlhkou uterku?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ACIDQA: první co mně napadá
    - letní závitky který se dají parádně vymazlit
    - smažený lumpia závitky s dipem ( nedavno jsem mel s mletym hovezim a bylo to fantastico)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Kdyz udelam enoki v tempure, vydrzi transport a zustane krupavost?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam