• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    POHODAVOLE: Pošlu ti adresu, jo? :P
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SCIFI: jak jsi to pls udelal? Cuket mame taky po.. :D

Diky.
    SCIFI
    SCIFI --- ---
    Moc cuket a okurak, tak experimentalni veprova polevka s cuketou a hadovkou. Neveril jsem, ze to muze jit dohromady ale hrnec je pryc :D

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SPIKE411: Jo, saláty: okurkovej s česnekem a koprem ve vykapaným kefíru, v míse římskej salát od sestry, trojboj okurek/ paprika/rajče, červená jarní cibul a kopr. Zalívám oliváčem a balsamikem.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SPIKE411: 5 vajec, 4 hrsti kadeřávku, hrst kavkazskýho špenátu, obojí zahrada, smetana, sůl. A tyčák, pan Braun, dílo dokonal.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Jo jsem blbej, omeleta, takže vajíčková. Mi to přišlo jako palačinka. :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOCHANSKA_CH: Prosím více detailů. :) To je nějaká pohanková? Cos do ní rozmixovala? Špenát? Nějaké lupení ze zahrady? A ten salátek? Samé otázky!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Chlorofylová omeleta, pěkně se, pod poklicou, nafukuje.

FRENNET
    FRENNET --- ---
    GENEVIEVE: Dekuji :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    FRENNET: peču ji v troubě v alobalu jen tak, loupu po opečení :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    GENEVIEVE: ten salat z repy. Davas tam repu nejak tepelne upravenou, nebo syrovou?
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    ANDREJKA: brokolice na páře, k tomu nakrájet rajčata, sýt, vařené vajíčko. Ochutit podle obliby, já dávám jen sůl, pepř a bílý jogurt a lžičku hořčice.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    ILLUZE: Některý lidi může polosyrová brokolice hrozně nadýmat, pozor na to. ;)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ANDREJKA: Spař (nebo krátce povař) malé růžičky brokolice, osol a opepři ji. Smíchej 1 Lučinu se lžící mléka, promíchej to. Posyp vlašskými ořechy.
    Lze i přidat uzeninu.

Jo a vyfiltruj si mne u, dávala jsem sem fotku i se složením na brokolicový salát se zeleným jablkem a řapíkatým celerem se sušenými brusinkami.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    nemate prosím oblíbený salát, ve kterém figuruje brokolice? nehodí se mi momentálně ani jako příloha ani na polévku, ale potřebuje sníst. díky!
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Veprova plec s horcicovo - peprovou omackou, opeceny bandory a tomu se ani neda rikat salat..)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nedělní zbytky od všeho trochu.

FINSON
    FINSON --- ---
    No a ta krkovička, té je strašná hromada. Nejdřív jsem ji ještě jednou trochu líp naaranžoval i s paprikama:

Pak jsem vymyslel, že ji natrháme a udělám burgery - dítě trhané maso nechtělo, tak jsem ho nechal, ať si nadiktuje, co v té bulce chce mít - řekl si o kuřecí prsa z horkovzdušné fritézy, jak je dostává k rýži, a k tomu kolečka vajíčka na tvrdo a kečup - prostě věci, které miluje - a ono to nakonec vůbec nebylo blbý.

No a to zelí, co zbylo potom, co jsem ho dával do těch burgerů, jsme dneska dojedli na klasický způsob.
    Ještě pořád mi tady zbývá miska trhané krkovičky s výpekem, tak už nevím, asi ji zítra zamíchám do kolínek aglio olio :-)

FINSON
    FINSON --- ---
    Snídaně šampionů

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ACIDQA: opet parada. Ty tvoje oblozeny chleby/peciva jsou opravdu lákavé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam