• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LYNCH: tak - mungo fazole, udělá to ty klíčky co patří do asijské kuchyně a co se musí klíčit ve tmě, aby byly dlouhé a křehké. Běžé fazole pochpitelně budou taky klíčit, ale budou chutnat jinak.
    KURE
    KURE --- ---
    LYNCH: jasný. Ale jsou to ty co se normálně prodávají na vaření, nebo musí být nějaký "sadebni"
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KURE: internety říkají - kartonu udělat díry, kterými to budeš proplachovat a nechat stát - po 5-7 dnech uříznout.

How to Grow Your Own Bean Sprouts in Milk or Juice Carton? - Tutorial — Steemit
    https://steemit.com/food/@ikaputri3/how-to-grow-your-own-bean-sprouts-in-milk-or-juice-carton-tutorial
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KURE: mungo fazole
    KURE
    KURE --- ---
    Můžete prosím nějak víc rozepsat, co děláte s tou krabici?
    To ji nějak rozriznete aby byla jako misticka?
    A ty fazole, to jsou normální fazole z krámu?
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    ZUZKAOU: Omg, no jasne.. Diky za opravu)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DR_NIKITA: 100g na 1000 ml, že? Protže jinak bys do litrové krabice narval kilo fazolek :-D Ale ta krabice je dobrý hack jak je udělat dlouhé bez světla, to jdu zkusit!
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    BRUKEV: Ja jedu mungo v krabici od mlika. Pomer 100g fazolek na 100ml objemu krabicky. Nasypat, prolit vodou a nechat tak. Kazdy den jen proplachnes cistou vodou a za par dni mas narvanou krabicku obrima fresh klickama)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ACIDQA: v jakym gelu? ředkvičky jsou trošku náročnější
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Jo, a mungo jsem klicila v 750 sklenici s vickem propichanym hrebikem. V pohode uplne. Akorat me nechutna. (Ani vicko, hrebiky, mungo… nic z toho.)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    BRUKEV: klicim nonstop neco. Nejradsi mam hrasek, redkvicku a michanou smes od sonnentoru.
    Neco klicim v tchibo klicicich miskach, neco obyc na vate. Redkvicky v takovym gelu, co prodavaj na rohlik.cz

Deti nemam.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BRUKEV: Jo, nejvíc mungo a pěstuju malý hrachy v zimě na okně.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    BRUKEV: pred 15 lety jsem klíčil pěkně postaru na talíři,. momentálně mám nějakou polskou nádobu a klíčím sem tam. nejlepší za mě mungo, ředkvička (na tu bacha, je to síla) to je jistotách. některý semena se mi vůbec nechytly, nevím čím to je
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BRUKEV: Ja si obcas klicim mungo a mam na to udelatko z tescomy plastovy
    Deti ve veku zpusobilem k jezeni klicku nemam
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Klicite nekdo doma semena? Jedi vam to deti? Co chutna nejlepe? Profi, nebo DIY nadoba?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Naše kroupama zmrzačený rajčata se začala vzpamatovávat. Mám radost.

MUTHA
    MUTHA --- ---
    ACID: mas recht. dorado vs dorada
    ACID
    ACID --- ---
    KOCHANSKA_CH: doteď jsem myslel, že dorada je pražma 😯
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    VELCORO: pekne, pekne. Co tak posledni dobou delam leca, snizuju pocet vajec. Jen zeleninove by nam to takovou radost neudelalo, vejce nam tam chutna, ale uz davam jen jedno na osobu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam