• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ACIDQA: Jakože jedny pánve a jednoho hrnce…? Nebo v tom ty těstoviny nějak varis?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Léto ,-)

Cuketový koláč s ořechy a brusinkami.

Chutnal, ani mne z ničeho nepodezírali ,-)

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Makarony, lisky, susena rajcata, kure a omacka z luciny, co se hned vsakla. Recepty z jedny panve dobry.

RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BRUKEV: Nesouhlasím. Přijde mi fotogenicky jak česky rizoto, tak i italsky, kdyz ho mas fakt kremovy a ne takhle jako hromadu. Jak vidíš ty zrnicka a jednolitou barevnou omáčku… topstrop
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ACID: podle me rizoto neni nikdy nic fotogenickeho. Coz mi ovsem vubec nevadi, je to iedno z mych oblibenych jidel.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Klasická rajčata s mozarellou vylepšená svěží okurkovou salsou.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dnešní oběd - vepřové řízky (krkovička potřená česnekem) s rakouzským salátem.

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Na páteční stůl připlul mečoun.

JAJITA
    JAJITA --- ---
    SARAJ: Je doma. Tobě ještě jednou děkuji za upozornění ;-)
    ACID
    ACID --- ---
    Krémové rizoto z žampionů. Nevypadá to nic moc, nesprávná rýže, ale nebylo to špatné.

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Bylo potreba spotrebovat unavenou mrkev a papriku, nudle jsem nakonec jen uvarila a neopekala

FERRYH
    FERRYH --- ---
    to je nejaka kytka z Marsu! :O)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Kadeřávek loňský, obludný. Nechala jsem ho žít, jen si chodím sklízet a furt obrůstá.

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Takova ta letni klasika

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BEBERA: Stran mrazu nemusíš mít obavy. V mrazivém dni svěsí listy, když je tepleji, zas vypadá efektně. A mrazem jakoby zesládne.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    KOCHANSKA_CH: To nevadí,dokud to dobře chutná :( to je fakt škoda,zasadila jsem nový kadeřávek,růžičkovou kapustu, tu listovou italskou kapustu, vyrostla mi hromada sazenic a všechno slimáci sežrali. Zbyla mi jen 1 italská kapusta,uvidím,jestli se popere s mrazem tak dobře jako ten kadeřávek :(
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BEBERA: Pravda, je to obrůstající obluda. :-)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Měla jsem loni přes zimu dva krásné kadeřávky,ale jak začalo teplo,vytáhly se,vykvetly a já je vyhodila. Říkáš,že jsem to neměla dělat a stačilo počkat a z těch oblud by byl zas kadeřávek?
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    dobrej napad! vyplej nekde koprivy a zasad tam L. vsad se ze L. to nad koprivou vyhraje... :)
    podle mne se u nas nesiri invazne jen proto ze nepreziji ty semena zimu ... jinak si to nedovedu vysvetlit...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAIAFOX: ti bio to pěstují v tunelech z bílé netkané textilie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam