co se týká králíka, hrozně jsme si s mužem oblíbili králíka ve středomořském stylu, ale ten recept byl někde z netu a už ho nemůžu najít...
je na to vhodnej teda celej králík do trouby, pomatlá se směsí soli a česneku a oliváče, osmahne se ze všech stran na oleji a potom se to dá do trouby, s olivama, vínem, nějaky středomořský bylinky (tymián), ideálně podlít vývarem, trošku bílého vína a černé nebo zelené olivy, rajčata a pak se to peče, dokud není hotovej, tak hodinku v troubě?
fotku bohužel nemám, ale muž to vyžaduje čas od času a jíme to s gnochi, já teda klidně rýži k tomu...
možná se tomu nejvíc blíží tenhle recept
https://www.recepty.cz/recept/ligursky-kralik-166730obrázek ilustrační z netu, nějak takhle to vypadá, určitě vyzkoušejte