úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
BERUSKA_CA
---
---
17:09:45 19.10.2024
2 odpovědi
KOCHANSKA_CH
: Ruzovej kvetak je nastaveni nebo jsi s necim povarila bilej? Ja znam krome klasickeho jeste zeleny, oranzovy a fialovy. Ruzovej by se hodil do party.
KOCHANSKA_CH
---
---
13:12:26 19.10.2024
1 odpověď
+19
Omeleta ze žlutých vajec a zelených věcí a ryzce smrkové ulovené v beskydském lese.
KOCHANSKA_CH
---
---
13:11:04 19.10.2024
1 odpověď
+2
MAR_TINA
: Taky jsem si teď, po tři dny, hotelovou snídani užila, ač běžně nesnídám.
MAR_TINA
---
---
9:07:04 19.10.2024
1 odpověď
+20
Hotelová snídaně, skvělá věc
FINSON
---
---
20:56:35 18.10.2024
+1
ATUARFIK
: Ty jo, hořčice pod tím jenom není vidět, ale za okurku se stydím 🫣 Synek to jedl v jiné úpravě, tak jsem se odflákl.
ATUARFIK
---
---
20:54:32 18.10.2024
1 odpověď
+5
FINSON
: Dám ti plus, protože smaženka je jídlo bohů, ale že tam nemáš to jediné správné kombo, tj. hořčice-nakládačka-cibule, to ti nezapomenu. :)
FINSON
---
---
20:54:30 18.10.2024
KAIAFOX
: Minipatizony jsou tvrdší a naložené hezky křupou, ty velké, co máme, jsou takové blemcavé... nevím, no možná to vyzkouším...
FINSON
---
---
20:52:15 18.10.2024
1 odpověď
+13
Smaženka ☺️
KOCHANSKA_CH
---
---
16:53:00 18.10.2024
+18
Páteční candát v Beskydech.
LOVE_DALI
---
---
9:28:43 17.10.2024
+4
Já vím, žádnej zázrak - jenom fleky :)
KAIAFOX
---
---
14:25:07 16.10.2024
1 odpověď
+1
SARAJ
:
FINSON
: Co ho naložit jako nakládačky? Zdělala jsem takhle takové minipatizony a byly skvělé:).
DOCKINEZ
---
---
10:35:18 16.10.2024
VSICHNIMAME
: + může zůstat hezky čerstvý a trochu křupat.
Death to hadrové zelü!
VSICHNIMAME
---
---
10:30:06 16.10.2024
1 odpověď
+1
DOCKINEZ
: jojo, zelí až nakonec a brambory se normálně uvaří.
DOCKINEZ
---
---
10:24:09 16.10.2024
1 odpověď
SAMOUT
: Mně taky, nikdy jsem s nedovařeností brambor neměl trabl.
Jenže to bude mít tu příčinnou souvislost, že když už vařím brambory přímo v polívce, tak zelí dávám do hrnce až po uvaření brambor :)
FINSON
---
---
10:21:37 16.10.2024
+1
Jinak teda ještě doplním info, že tu patizonovo-rajčatovou omáčku jsem řádně dochutil indickým kořením, i právě proto, že ten patizon sám o sobě chutná dost nijace.
SARAJ
---
---
6:38:37 16.10.2024
+1
Diky, tusila jsem to:))
FAT
---
---
6:32:38 16.10.2024
SARAJ
: Ne, ani smažený ne. Jednou a dost na celý zbytek života.
:-)
KAREN
---
---
22:31:27 15.10.2024
+3
SARAJ
: Ne. ,D
Nejlepší mi přišel asi v dětství, když byl obalenej jako řízek - ale v trojobalu projde ledacos, že .)))
FINSON
---
---
22:02:42 15.10.2024
1 odpověď
+1
SARAJ
: Ne. Cpu ho tam na sílu, aby se zkrmil. Jinak bych tam měl radši cuketu. Tchýni prý chutná pečený s trochou oleje, česneku a sýra, to asi nebude špatné na chuť, ale k obědu bych se toho nenajedl a nemá to rozumný poměr makroživin.
FINSON
---
---
21:59:11 15.10.2024
Jo a v obojím je ještě trocha
výpeku z vepřové panenky
🙂
SARAJ
---
---
21:57:58 15.10.2024
4 odpovědi
FINSON
: patizon jsem nikdy nevarila. Stoji to za to?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam