úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
BERRUNA
---
---
14:51:28 30.4.2025
+2
FERRYH
: předávat se bude už bez župánku ;)
FERRYH
---
---
14:50:50 30.4.2025
1 odpověď
BERRUNA
: krasa! ale bacha priste... ten zupanek s tim moc barevne neladi! :O)
BERRUNA
---
---
9:58:18 30.4.2025
1 odpověď
+30
Jeden malý mechový ;)
FERRYH
---
---
19:47:52 29.4.2025
+1
LOVE_DALI
: je to jako prevelice luxusni a mnamozni dort!!
ani nemuzu ted mluvit jak slintam!!
;O)
MEANKITTY11
---
---
18:34:50 29.4.2025
+3
LOVE_DALI
: ach!
GRANTORINO
---
---
16:47:03 29.4.2025
+7
Srbské rizoto; hovězí mleté, rýže, hodně bílých paprik, kápie na proužky, cibule, česnek, sladká paprika, pepř, sůl, ostropestřecový olej pár lžiček na závěr. Sýr na posypání.
LOVE_DALI
---
---
7:34:21 29.4.2025
2 odpovědi
+30
ACIDQA
---
---
17:29:37 28.4.2025
+1
DEFILA
: to je prvni vec, co delam, kdyz zacnou rust… nasyslim si do dalsi sezony!
KAIAFOX
---
---
16:42:29 28.4.2025
+13
Domácí pesto
(Nať z ředkviček, řapíkatý celer a medvědí česnek ze zahrady, oliváč, parmazán, semínka - dýně, slunečnice, len, sůl.. trochu jsem to přehnala s množstvím, ale tady se to sní, navíc převažuje zelená složka :D).
KOCHANSKA_CH
---
---
16:35:06 28.4.2025
+24
Z pytlíkovýho hrachu, přerostlých hrachových výhonů, s hrachovým bordelem.
DOCKINEZ
---
---
14:18:45 28.4.2025
+13
Při pondělku trocha bůčku do remosky. A než se upeklo maso, udělal jsem v rendlíčku sádlovou cibulovou jíšku, přidal nakrájený hlávkový zelí a stvořil zelí.
A ejhle, copak to máme v chladničce? Uvařený brambory od víkendu? No pojď mi, budou špalíčky.
Miluju upcycling :)
WERKA
---
---
13:59:05 28.4.2025
+4
KAIAFOX
: Já pokrájené houby hodím do vroucí vody, nechám pár minut povařit, sleju, propláchnu studenou vodou, nechám okapat a zamrazím. Na houbovku, sekanou s houbama nebo smaženici jsou úplně v pohodě. Děláme to to tak v pohodě už asi 15 let.
BARTOK
---
---
8:40:12 28.4.2025
+10
Verze bez vajec a amaretto nahrazeno lísko-oříškovou Soplicou.
KAIAFOX
---
---
21:58:03 27.4.2025
1 odpověď
+4
DEFILA
: Hřiby normálně mrazím.. nejdřív je otestuju na ghí, nechám vychladnout, zamrazim a pak můžu dle libosti dávat pod maso, do omáček apod., naprosto bez problému 🤷
LADY_MYSKA
---
---
19:51:11 27.4.2025
+1
DEFILA
: daji se, kdyz se lehce podusi na sadle a po rozmrazeni se davaji pod neco… a vlastne Lidl ma taky nejake mrazenou smes hub a nebo lisek
DEFILA
---
---
18:50:21 27.4.2025
3 odpovědi
-7
MOODYCAT
: U hub bych byl asi opatrný :)
MOODYCAT
---
---
13:09:06 27.4.2025
1 odpověď
+3
KURE
: Krome brambor jsem jeste nenarazila na jidlo, co se neda zmrazit.
KURE
---
---
12:40:17 27.4.2025
diky
TOOMIX
---
---
11:26:59 27.4.2025
+1
KURE
: dá, ale po rozmrznutí bych ji pak opekl na pánvi
ILLUZE
---
---
10:31:58 27.4.2025
+1
KURE
: Dá, ale záleží na struktuře, kolik potom pustí vody.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam