Pamatujete na to stado dyni?
Nezbyly, ale plizive se ke me prikradaj od tech, co nevedi co s nima a je to skoda vyhodit.
Tak doslo na karbanatky-burger-placky.
Da se to se salatem dle chuti (doporucuju rukolu-kozi syr-repu-hrusku-orech-balsamico-olivac),
jako burger pro vegetariany - kolega je castecny a nedobrovoly, cti lekar mu diagnostikoval dnu a naridil brzdit s cervenym masem, coz je jak rict diteti, ze nedostane sladkosti a prej dobry.
S hranolkama a na bbq (s bbq omackou) to taky proslo.
Proste si s tou plackou muzete delat, co chcete.
Recept byl trochu Babica system. Se tam psalo 400g hokaido. Tu nemam, tak jsem vzala dyni se zelenou slupkpu, mela 600g, tak jsem naznala ze asi dobry, bez slupky a semen to klapne.
Misto 2 cesneku jsem dala 3, protoze v receptu je vzdycky malo cesneku.
2 vejce
Nemam rada malo cibule, takze tam sice je jedna, ale cervena a urcite vetsi, nez autor zamyslel.
Ted tam bylo vagne neco o koreni, dala jsem sul, majoranku a gyros (gyros byl dobrej napad!).
“No a necim to spojte” - tak jsem nasypala trochu mouky a trochu skrobu.
Na smazeni na panvi jsem se vykaslala, v troube se to taky povedlo.