úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
LUCIASHECK
---
---
21:43:01 23.7.2025
RUTHLESS
: Presne , placatej bavorskej vdolecek
RUTHLESS
---
---
19:29:28 23.7.2025
1 odpověď
+6
BRUKEV
: Tak to je takovej vdolek vlastne, ne? :-) nizsi vdolek
BRUKEV
---
---
19:21:41 23.7.2025
1 odpověď
+1
Nekdy zkuste langos s povidlama a hustou zakysanou smetanou.
Zni to divne, ale je to luxus.
VSICHNIMAME
---
---
9:03:04 23.7.2025
+1
QUANTI
: to chápu. Já si dám langose na chuť cca 1x za dva roky a mohu sníst max půlku. Zásadně jen s česnekem a se sýrem, ten laciný kečup, co na to dávají, chuť spolehlivě zabije.
VELCORO
---
---
8:48:47 23.7.2025
+28
Raňajky
QUANTI
---
---
8:02:09 23.7.2025
1 odpověď
+3
Ach jo, já už tak dvacet let langoše, topinky v oleji a další smaženosti prostě nepozřu... většinou nelituju, ale kvůli vám mám chuť na langoš :)))
VONBONBON
---
---
7:57:39 23.7.2025
+1
FERRYH
: to+ kvalitní kečum a 40% eidam… ve stánkách je většinou nějaký hnusný ARO kečup a to se nedá prostě…
FERRYH
---
---
7:02:08 23.7.2025
1 odpověď
+1
ILLUZE
: souhlas ... me se take doma vzdy vyvedou a jsou na rozdil od tech ze stanku i vic nafouknute a krupave ...
podle me je figl v tom ze se do panvicky dava vetsi vrstva oleje (ale ne zas tolik jako ve fritaku ;O) a ten olej musi bejt FAKT rozpalenej... skoro az ze "cudi" - a me navic prvni smazenej langos nechutna a je "divnej" za dokonale povazuji az ty dalsi... :O))
ILLUZE
---
---
0:30:18 23.7.2025
+3
A klasická rýžová s naloveným ovocem ze zahrady ,-)
ILLUZE
---
---
0:27:20 23.7.2025
+9
Odbočím od langošů. Kaše ,-)
Začala jsem do nich přidávat při vaření ovoce a jako jsou výborné ,-)
S jahodami a meruňkami.
ILLUZE
---
---
0:20:35 23.7.2025
ILLUZE
: Koukám, že to je rok ,-)
ILLUZE
---
---
0:18:24 23.7.2025
1 odpověď
GRANTORINO
: Jako naprosto v pohodě. Vyfiltruj si tu mé fotky.
A nejsou ani nějak mastné.
P. S. Ve friťáku jsem je nikdy nedělala, na stáncích mi nechutnají. Přijdou mi až moc mastné, navíc málokterý stánkař umí vychytat slanost těsta.
VONBONBON
---
---
19:27:28 22.7.2025
-1
A já zas vždycky myslel, že těsto na langoše je převážně o bramborách a že nich je tam tak málo mě pak překvapilo:D
SPIKE411
---
---
19:17:19 22.7.2025
+1
(Stánek s langošema je stejně největší vejvar.)
SPIKE411
---
---
19:16:30 22.7.2025
+3
Taky jsem myslel, že je to normální kynuté těsto, ale má je tam i Cuketka.
Langoše
https://recepty.cuketka.cz/langose/
Langoše
https://www.youtube.com/watch?v=dgx7Tupk3Zk
VONBONBON
---
---
18:52:23 22.7.2025
+1
GRANTORINO
: ja tady mel den starou “ztvrdlou” kaši… tak jsem ji nastrouhal a dal jí tam…
GRANTORINO
---
---
18:48:25 22.7.2025
1 odpověď
VONBONBON
: to je výzva ovšem :D
Hele fakt se tam. Dávají brambory!? Jsem. Myslela, že je to jenom těsto normálně něco jako pizza..
VONBONBON
---
---
18:39:12 22.7.2025
Jinak s tím, jak “vytvaruju” těsto než ho hodím na pánev mam furt problém… to se přiznám. Byl bych spokojenější, kdyby se mi podařilo ho pěkně roztáhnout, aniž by v něm byly díry. Možná to časem vychytám… Ale i kdyby ne, tak i tak je to pořád žratelný:)
VONBONBON
---
---
18:33:41 22.7.2025
1 odpověď
+4
GRANTORINO
: od doby co mám “bibli” se nebojím skoro ničeho😄… jinak já je mám osobně radši z pánve… nemám ráda když ti praskne bublina z těsta v puse a máš pak plný tváře oleje(což se mi stává, když jsou z friťáku)
GRANTORINO
---
---
18:27:47 22.7.2025
GRANTORINO
: jo a dost se kasali, že mají domácí ty langoše... Je to poznat
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam