• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RUTHLESS: Presne , placatej bavorskej vdolecek
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BRUKEV: Tak to je takovej vdolek vlastne, ne? :-) nizsi vdolek
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nekdy zkuste langos s povidlama a hustou zakysanou smetanou.
    Zni to divne, ale je to luxus.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    QUANTI: to chápu. Já si dám langose na chuť cca 1x za dva roky a mohu sníst max půlku. Zásadně jen s česnekem a se sýrem, ten laciný kečup, co na to dávají, chuť spolehlivě zabije.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Raňajky

    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Ach jo, já už tak dvacet let langoše, topinky v oleji a další smaženosti prostě nepozřu... většinou nelituju, ale kvůli vám mám chuť na langoš :)))
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    FERRYH: to+ kvalitní kečum a 40% eidam… ve stánkách je většinou nějaký hnusný ARO kečup a to se nedá prostě…
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ILLUZE: souhlas ... me se take doma vzdy vyvedou a jsou na rozdil od tech ze stanku i vic nafouknute a krupave ...
    podle me je figl v tom ze se do panvicky dava vetsi vrstva oleje (ale ne zas tolik jako ve fritaku ;O) a ten olej musi bejt FAKT rozpalenej... skoro az ze "cudi" - a me navic prvni smazenej langos nechutna a je "divnej" za dokonale povazuji az ty dalsi... :O))
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A klasická rýžová s naloveným ovocem ze zahrady ,-)

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Odbočím od langošů. Kaše ,-)
    Začala jsem do nich přidávat při vaření ovoce a jako jsou výborné ,-)
    S jahodami a meruňkami.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE: Koukám, že to je rok ,-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GRANTORINO: Jako naprosto v pohodě. Vyfiltruj si tu mé fotky.
    A nejsou ani nějak mastné.

    P. S. Ve friťáku jsem je nikdy nedělala, na stáncích mi nechutnají. Přijdou mi až moc mastné, navíc málokterý stánkař umí vychytat slanost těsta.
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    A já zas vždycky myslel, že těsto na langoše je převážně o bramborách a že nich je tam tak málo mě pak překvapilo:D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    (Stánek s langošema je stejně největší vejvar.)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Taky jsem myslel, že je to normální kynuté těsto, ale má je tam i Cuketka.

    Langoše
    https://recepty.cuketka.cz/langose/
    Langoše
    https://www.youtube.com/watch?v=dgx7Tupk3Zk
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    GRANTORINO: ja tady mel den starou “ztvrdlou” kaši… tak jsem ji nastrouhal a dal jí tam…
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VONBONBON: to je výzva ovšem :D
    Hele fakt se tam. Dávají brambory!? Jsem. Myslela, že je to jenom těsto normálně něco jako pizza..
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Jinak s tím, jak “vytvaruju” těsto než ho hodím na pánev mam furt problém… to se přiznám. Byl bych spokojenější, kdyby se mi podařilo ho pěkně roztáhnout, aniž by v něm byly díry. Možná to časem vychytám… Ale i kdyby ne, tak i tak je to pořád žratelný:)
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    GRANTORINO: od doby co mám “bibli” se nebojím skoro ničeho😄… jinak já je mám osobně radši z pánve… nemám ráda když ti praskne bublina z těsta v puse a máš pak plný tváře oleje(což se mi stává, když jsou z friťáku)

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: jo a dost se kasali, že mají domácí ty langoše... Je to poznat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam