LOJZEE: je vtipný, že se ptáš, protože zrovna dneska jsme akorát přišli od doktora z očkování potomka a muselo to lítat jako blesk. Takže žádný dlouhý marinování, prostě nakrájet maso na nudličky, zalejt sójovkou (vůbec jsem ji neznal, normálně používám Kikkoman, ale holt jsem cestou od doktora vzal, co měli zrovna v Albertu), přidat škrob, trochu pepře, oleje, zamíchat a čau. Pak jsem si nachystal část zeleniny a dal dělat rejži a pak hned šlo maso po částech na pánev, takže dneska fakt nebyl čas na purismus a mohlo to tam bejt takhle naložený cca 10-15 minut maximálně.
Ukázalo se, že oproti tomu Kikkomanu je v týhle sójovce mrtě míň soli, tak jsem pak ještě ke konci dosoloval rybí omáčkou.
Hele a jo, dobrý to bylo. Dokonce aj potomek si čvachtal.