• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A protože jsem ten tatarák kupovala v makru bez brýlí, měli jsme mnohem větší balení, než jsem si myslela. Tak zas. Už to nemůžu ani vidět.

KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    U Matěje měli šunku od kosti s ancovickovou majonézou, kapary a křepelčím vajíčkem. Super inovace na šunkovou rolku. Tak jsem udělal šunku od kosti s křenovou majonézou, cornichonkami a klasickým vajíčkem.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    V zimě pomůže středomořská polévka.

ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    GRANTORINO: Udelat salat den dorpedu je luxus, krasne se ulezi a bude jeste lepsi, ja to nikdy nestihl driv nez 24. odpoledne a letos jsem si koupil malou vanicku v Liberskych lahudkach aspon na chut :]
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak já začnu :) dnes hotovo, dvě obr mísy bramborového salátu ...
    U nás do něj patří brambory, petržel, celer, mrkev, kyselá okurka, hrášek, vejce, majonéza řízlá bílým jogurtem, hořčice, pepř, sůl, citron, lák z okurek...

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RUTHLESS: Jj, maj otevřeno i zítra.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DOCKINEZ: To ještě budou mít, jo?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Předvánoční kaťáček, než se stavím na rybárně pro rybí hlavy a vnitřnosti a založím na polévku.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pro změnu tatarak :)

ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Dneska pro zmenu gulas

Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    ZEBROWSKI: a co to je?
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    PALEONTOLOG: chapu ze fotka a strips nic moc, ale chutnal fakt vyborne:] Tentokrat byl z krouhaneho cerstveho zeli :]
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZEBROWSKI: bílý se žlutým, mě se to líbí. obsese dokonalejma fotka nastajlovanýho žrádla bude archeologie budoucnosti velmi těžko vysvětlovat :))
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Dneska tohle, tak snad nebude tolik minusu, nebo to mam dat rovnou do Babicovy dobroty?

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Začínám objevovat další výhody syrových ryb. Je to hodně rychle hotové a nesmrdí kuchyň od smažení ryby

ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Dnes segedín

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Luštěniny s uzeným a vejcem.

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    K večeři avokádové toasty s vajíčkem, chorizem a baby špenátem a čaj s bergamotem a jeden už nenechavý prst :)

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A když tu nedávno proběhli ti ptáci, u nás husa. Červené zelí s jablkem a javorovým sirupem. Dokonalost ,-)

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Na snídani lívance s tvarohem a borůvkami.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam