• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: "svnistvo" je subjektivni pojem.. za me je to navykova latka, po ktere se citis lepe.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: Asi myslíš povědomí. Kde se prosím tě rozporuje závislost a jakou škodlivost kromě závislosti máš na mysli? Kterýma příspěvkama se chceš prosím tě ujistit, že je to "svinstvo", protože po vyfiltrování tvých přispěvků to tam nějak nevidím.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FRDK: Nene, mám na mysli hlavně cyklitele, kteří to nikdy neměli. Já si tu závislost na kratomu klidně přiznám, přestože nedávám denně. Kávy taky piju dvě denně a když je vynechám, mám abstinenční příznaky a stejně jsem to měl s hulením. Kratom není tak easy jako káva, ale rozhodně je to víc easy než hulení, a je dost zajímavý, že tady prudí hlavně každodenní huliči.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    FRDK: ono se to nejvic dotyka tech, co jsou na tom zavisli, protoze na tom nejsou zavisli :D
    FRDK
    FRDK --- ---
    BRKODLAK: Doufám, že tím cyklitelem nemyslíš mě ;)
    Řekl jsem k tomu svoje a taky mi to přijde už otravné tady omílat furt dokola. Stojím někde uprostřed, na práci a fyzické aktivity (a sex) super kdybych to taky jako někteří dokázal uhlídat na té úrovni 'příležitostně, občas', byla by to pecka. Bohužel i po vyabstinování jsem do toho zas málem velice nenápadně zajel, takže za mě už (tak trošku bohužel) never more. Za tu cenu MI to nestojí.
    Avšak se zbytečnýma rýpancema ze strany některých se taky neztotožňuju.
    Ale co, stejně je tu jinak vícmíň mrtvo, tak je aspoň ňáké vzrůšo :)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Dá se někde nastudovat účinky jednotlivých druhů? Něco asi na herbal-store.. Nebo to má každý jinak a chce to prostě zkoušet?

Popravdě začla jsem převážně kvůli depresím a úzkosti a celkovejm nerv záchvatům :) Usoudila jsem, že lepší než alkohol nebo prášky nebo tak něco.. Nějaký doporučení na konkrétní druh?

(A ano vim, že příčinu těch stavů to za mě nevyřeší, tu řešim já, ale ještě to asi chvílku potrvá a ve stresovem režimu budu pár měsíců fungovat, tak to chci přežit )
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    omlouvam se, ze se chci ujistit, ze je to svinstvo a do zivota to nepatri.. nastesti tohle auditko neni jediny zdroj informaci o kratomu, takze mam celkem jasno i bez zde popisovanych pozitivnich zkusenosti. preji vam hezky den bez potreby lzicky kratomu, i kdyz vam prijde, jak to mate pod kontrolou. chapal bych kratom vyzkouset, aby clovek vedel. proti tomu nic, ale rikat jak to nekdo bere na to a to a druhy to bere X let a zlepsuje mu to v ruznych chvilich zivot, to mi prijde proste absurdni.. ale mate pravdu, ze je tu spousta klubu o horsich drogach, kde ta skodlivost a zavislost tolik rozporovana neni, protoze tam proste ale lidi vedi, na cem jsou.. zde se o tom tolik jeste nevi a v podvedomi nekterych je to na urovni kavy. je potreba si priznat, ze je to nebezpecny "vegan heroin" a ze by si s tim clovek bez zkusenosti s jinyma drogama nemel asi zahravat, protoze mu to asi ve finale prinese vic skody, nez uzitku.. alternovat tim piko a jina svinstva a pomahat si tim pri odvykani, tam bych mozna trochu pozitiva videl.
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    Zdravim,

Jsem kratomovej amater.. chtel bych se zeptat, zda se muze kratom polikat v kapslich... ?

Popripade jak ho aplikujete??

Diky za odpovedi...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    AIM_FREEMAN: oni to v podsatě cyklí furt ti stejní, takže to by asi nástěnka nevyřešila. Každopádně nevím jak ostatní, ale já než vyzkouším jakoukoliv látku, chci o ní vědět všechno, co je dostupné, a to je každého zodpovědnost, jestli to dělá, nebo ne.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    INK_FLO: různou citlivost potvrzuju, ale na tuhle dávku se můžeš dostat i s nejvíc fresh kratomem, když bereš tak často a moc, že se zvyšuje tolerance. Začínal jsem třeba na třech a po nějaké době už to bylo osm. Vím o lidech, kteří to dotáhli i na dvacet. Taky jsem vypozoroval, že záleží i na žaludku každýho člověka, tlaku a nejspíš spoustě dalších proměnných.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    BBAN4N: v klidu, akorát vzhledem k tomu, že děláme stejnou práci, tak znám od ostatních PAs pár příkladů toho, že při praktikování režimu "dva měsíce skoro nonstop" to zavání tím, že dřív nebo později vyhoříš. Ale neznám tvoje plány, lidi mají k tomuhle jobu v zásadě 2 přístupy - buď "rychlé vzplanutí" (nabouchat za rok dva co nejvíc peněz a pak jít jinam) nebo běh na dlouhou trať. Jestli jedeš to první, tak ok....asociace na US, vyhořelou společnost atd. byli v rámci mého klasického planého filozofování a oslích můstků, za které se omlouvám :-)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Já jsem třeba na kratom hodně citlivej, tak dávám jen občas tak čtvrt čajové lžičky, max. půl..hlavně když mám líný ráno po nějakým náročnějším období. Skvělá motivace k činnosti a všechno mě pak víc baví. Když dám ještě druhý den o trochu víc, je to ok, ale když takhle jedu i třetí den, mám pak nepříjemný dojezd. Naprosto souhlasím s pauzama a spíše jednorázovým užíváním.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Mě opakovaně překvapilo, jak někdo napíše, že běžná dávka je třeba 5 - 7g, z toho bych se poblil a na půl dne by mě to vyřadilo z provozu. Což může znamenat dvě věci - buď jsou tam velké rozdíly v citlivosti (čímž by se zároveň vysvětlovalo i to, že ti citlivější mají zároveň větší sklony k závislosti) nebo mají někteří lidi dost špatnej zdroj :-)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    To jo, ale můžeš jen opdovědět: víme to a netajíme to, je to na nástěnce/ v záhlaví, čímž se může zkrátit cyklus domnělého zachraňování občanů. :) Mohl by to být takový experiment.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    BRKODLAK: Některý auditka se na nyxu holt cyklej.:) Možná kdyby se ty příspěvky, kde popisujete riziko závislosti a potřebu rozestupů hodilo na nástěnku nebo do záhlaví na které se pak dají SJWs odkazovat, ušetřily by se nervy a klávesnice. :)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    LOJZEE: samozrejme, ja to budu vozit ve vagonech do školek na piskoviste a zachranovat tak svet.. A az bude moje dite doma zlobit tak ho pošlu do sýpky.. Vzdyt je to prece neskodna vec ktera nas vsechny spasi, jak jsem tu psal uz nekolikrat dokola, pokud sis nevsim, musis pozorneji cist vis?
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: Ne, neznas zadny takovy lidi. Tuhle storku tady pred lety nekdo vytahnul jako vtip. Ty jenom sedis na prdeli a vsem na nyxu vysvetlujes jak by se meli chovat a divis se, ze je kazdej jinej a proc to a ono nedelaj jako ty, protoze je to tak spravne.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Já dávám synovi kratom do žíly už teď, co jako?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Jak už tu trochu vyplynulo, užívání kratomu se dá rozdělit na dva způsoby. Buď jde člověk po stimulačním efektu a dává si malé dávky, nebo jde spíš po opiátovém efektu a dává si velké dávky. Při velkých dávkách ve správných podmínkách (vleže, se správnou hudbou) může docházet k lucidnímu snění. Máte někdo zkušenosti s těmi vyššími dávkami? Mě se zpočátku stávalo úplně běžně, že jsem za zavřenýma očima viděl různé věci, ale vyloženě velký dávky jsem nikdy netestoval.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BBAN4N: Mám to stejně jak říkáš, menší dávky jsou dobré afrodiziakum, větší znecitlivují až moc (stejně jako makovej čaj), a vlastně i při častým braní se ten afrodiziakální účinek snižuje. Já jsem to v jednom období bral fakt nerozumně, ale zpočátku užívání to zlepšovalo sex fakt o hodně.
    Já mám na kratomu nejradši jeho antidepresivní a anxyolitický účinek, což je i důvod, proč ho dávám častěji, než je ideální. Jasně mohl bych brát každej den rivotril, nebo jiný benza, ale to mi přijde jako větší zlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam