Tak report objednávky ze
https://www.silesiaph.cz/cs/ - komunikace vpoho, byť mi nepřišel potvrzovací automail, ale pak mi psali ručně.. zpracovali a odeslali to hned, co jim byla připsána platba/převod na účet.. šlo to celkem dlouho, ale to je věc pošty a Vánoc, žejo..
NICMÉNĚ, chybí mi v tý zásilce jen 25g balíček žluťáka.. psal jsem jim to teď před chvílí.. celý to na mě působí jako banda 1 či 2 lidí, podle čísla objednávky (00000064) tipuju že nemaj zrovna velkej byznys, tim spíš si snad ale kua dávám bacha co komu posílám neasi.. takže jsem zvědavej jak zereagujou, za ty ceny jde sice o "blbejch" 150 Kč, ale hlavně o princip.. jestli mi řekne že jako nedopošlou, tak se z toho nezhroutim, ale nějakej další moralizační email že jako co to kua je, jim kdyžtak eště určo pošlu, společně s hláškou že u pár lidí jim hezky zařídím špatnou reklamu a že u nich fkt nekupovat.. ale nechci předbíhat, třeba to dopadne dobře
Bílej a zelenej MaengDa co mi došel vpoho tak mi přijde ne uplně čerstvej, zdaj se mi i trochu vybledlý, ale nic strašnýho.. účinky moc nevim, mám momentálně chřipajznu, vyzkoušel jsem a něco to udělalo, ale vyhodnocovací schopnost mám v tomdle stavu samozřejmě prachbídnou)
S tou reklamací stay tuned, dám pak vědět.. Ale zatim to teda nevypadá jako moc okej shop, druhá reference tady na něj a druhá negativní :/