• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    PIKKMA: Jak pise Renard, jediny negativum pro me vliv na hormony.
    RENARD
    RENARD --- ---
    PIKKMA: Co se mne, hlavne nelibi, je docela velke potlaceni produkce testosteronu
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Jak uzivani kratomu pusobi na telo? Je to.v ramci moznosti zdrave nebo dochazi k nejakymu zatizeni/poskozeni jater, srdce..?
    VOP
    VOP --- ---
    VOP: update - bez řečí mi zadáčo doposlali chybějící část původní objednávky a ještě přihodili něco navíc. matro je to dobrý, standard. takže dá se říct že doporučuju, resp. aspoň já jdu objednávat znovu.)
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Ještě jsem nekupoval. Chtěj 5Kč/g ale neodepisují :))
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: za jaky ceny tam nakupujes? A co kvalita?
    EGGH
    EGGH --- ---
    Podobnej dotaz, objednával někdo v poslední době na Kratom group cz/sk? Mně nereagují na zprávy.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    objednávali jste někdo v poslední době z malakakratom.com?
    EKIM
    EKIM --- ---
    BBAN4N: zkousel jsem nizsi davky, a zas to nema ten efekt.

FRDK: o wobbles efektu slisim poprve, a to ze je to velka davka, ja to mnozstvi schvalne zvazim pro vetsi konkretnost.
    FRDK
    FRDK --- ---
    EKIM: Ano. Pro začátečníka je nevolnost či zvracení pri vyšších gramážích, což tři lžičky bezpochyby jsou, dosti pravděpodobné.
    Lekavé pocity/ataky/epileptické tiky/záškuby tak úplně nemohu potvrdit, bude zřejmě individuální, snad krátkodobé záškuby očních svalů - těkání (pořád se bavíme o vyšších dávkách) obecně známé jako kratom wobbles.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Nesetkal jsem se s tím, nicméně tři lžičky je hodně pokud to dáváš najednou nebo rychle za sebou, proč toho dáváš tolik?
    EKIM
    EKIM --- ---
    Ahoj, chci se zeptat, je normální mít po požití kratomu, lekavé pocity, jakoby ataky nebo lehčí epileptické tiky, svalové záškuby? Za druhé silná nevolnost a následné zvracení? Mluvím tu max o třech lžičkách.
    FRDK
    FRDK --- ---
    BTW teď jsem byl v Oděse na Ukrajině a normálně tam kratom prodávali na tržišti, široká škála barev a druhů, vystavené v miskách jako koření, měli tam cedulku 7 hřiven, ale nepsali množství, než jsem se stihl zeptat, probudil jsem se... ;-D
    VOP
    VOP --- ---
    Tak report objednávky ze https://www.silesiaph.cz/cs/ - komunikace vpoho, byť mi nepřišel potvrzovací automail, ale pak mi psali ručně.. zpracovali a odeslali to hned, co jim byla připsána platba/převod na účet.. šlo to celkem dlouho, ale to je věc pošty a Vánoc, žejo..

NICMÉNĚ, chybí mi v tý zásilce jen 25g balíček žluťáka.. psal jsem jim to teď před chvílí.. celý to na mě působí jako banda 1 či 2 lidí, podle čísla objednávky (00000064) tipuju že nemaj zrovna velkej byznys, tim spíš si snad ale kua dávám bacha co komu posílám neasi.. takže jsem zvědavej jak zereagujou, za ty ceny jde sice o "blbejch" 150 Kč, ale hlavně o princip.. jestli mi řekne že jako nedopošlou, tak se z toho nezhroutim, ale nějakej další moralizační email že jako co to kua je, jim kdyžtak eště určo pošlu, společně s hláškou že u pár lidí jim hezky zařídím špatnou reklamu a že u nich fkt nekupovat.. ale nechci předbíhat, třeba to dopadne dobře

Bílej a zelenej MaengDa co mi došel vpoho tak mi přijde ne uplně čerstvej, zdaj se mi i trochu vybledlý, ale nic strašnýho.. účinky moc nevim, mám momentálně chřipajznu, vyzkoušel jsem a něco to udělalo, ale vyhodnocovací schopnost mám v tomdle stavu samozřejmě prachbídnou)

S tou reklamací stay tuned, dám pak vědět.. Ale zatim to teda nevypadá jako moc okej shop, druhá reference tady na něj a druhá negativní :/
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    INK_FLO: oukej, měl jsem říct, že u mě je to tolerancí
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    neni....dvakrat jsem zkusil strain od někoho jiného než jediného ověřeného dodavatele, a v obou případech to nedělalo vůbec nic (respektive bylo potřeba dát 2krát víc, abych se dostal tak na poloviční efekt, tzn. že ve finále to vyšlo 4krát dráž)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    INK_FLO: to je toleranci
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    asi tak....jestli jsou tu takoví odborníci co kupují z českých webů, tak to pak vysvětluje ty heroické dávky 5 - 10g :-)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: ja bych spis rekl neobjednavejte v cesku a uz vubec ne od herbalu :D
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FRDK: hh souhlas, takže těch 111 NOVÝCH ani nemá cenu číst?
    BRKODLAK: než to smažeš zkopči mi to do záloh někam, jen sem to prolít a ani slovo o nějakých odrůdách, jenom žvatlání, mimibazar hadr. od týhle diskuze jsem si sliboval trochu víc než že :
    žerem to na kila! feťáci! hnusáci! propaganda!

díky čau, nalil sem do sebe mix bali white+green zapil to energiťákem a du postavit na kafe.
    a večer se vypápnu jak papež, svatý otec. podivejta kam vás ta marihuana dohnala! to máte z těch svých kamarádů.

pište e shopům a nestydte se požádat o slevy,,já na herbal store vyhandloval 25% slevu ale stálo mě to pár nákupů. a jestli má někdo problém od toho je tu auditko závislosti no nééé?
    čau du na kafe
    FRDK
    FRDK --- ---
    VYHULENY_UFO: Reagoval jsem (nejen) na jiné ID, které se mezitím smazalo.
    Je už krapet otravné, jak tu furt do sebe šijete namísto ňáké přínosné diskuze.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Šmarjá, se vám divím, že si už neodpustíte ty invektivy vůči sobě navzájem. Nenechte více prchlivost cloumat svým majestátem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam