• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    RENARD
    RENARD --- ---
    BRKODLAK: pri dlouhodobem uzivani ti hodne spadne libido, svalove gainy z fitka se jaksi nedostavuji, vse osobni zkusenost, je to opiat, netreba nad tim vahat, ale urcite existuje i neco seriozni primo na kratom
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    RENARD: dá se o tom přečíst něco seriózního? a jak se to projevuje?
    RENARD
    RENARD --- ---
    BBAN4N: Delas to dobre, jen se zbav toho Kratomu, to je zabijak testosteronu...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Já taky dávám hlavně před cvičením, třeba teď je po poledni, ještě jsem nejedl páč jedu částečný hladovění a workouty jsou nejlepší takhle na lačno (boost testosteronu), dal jsem kratom a kafe a jdu na to. Kratom mi hlad potlačuje, alejá jako ektomorf si musím naopak hlídat pořádnej příjem kalorií abych vůbec něco nabral, ale v mých dávkách to nemá takovej vliv, žeru normálně. Musím si dávat pozor abych to nepřehnal při tréninku, páč pak jedu bomby a necítím tolik bolest a stalo se mi že jsem to zbytečně přehnal.
    Co se týče bojových sportů, tak já žádný nikdy nedělal, ale minulej týden jsem šel poprvé na jiu jitsu a na trošce Kratomu supr. Kdysi jsem si googlil bojový sporty a Kratom páč mi bylo jasný že to je bomba a našel jsem nějakýho MMA zápasníka co si to nemohl vynachválit.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Ja jsem závislý od března. Zatim pohoda.
    QUASAR
    QUASAR --- ---
    EGGH: To nepopiram, zavislost to bude, ale po par mesicich kazdodenniho uzivani, jsem si dal mesic pauzu. A citil jsem se vyplivle tak 3 dny, potom normal pohoda. To s tim hladem a nervozitou mam i normalne, asi nejsem sam. Kdyz dojde glukoza mozku, tak se vzpira. Ale ten kratom jakoby to hodne umocnil. a proto davam kratom po nebo pred jidlem. a behem toho si to taky hlidam. Takze ne ze by to ve me podnecovalo zravost, spis jim abych byl vic v pohode, jak uz jsem psal.
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    EGGH: A jakej ti na to cvičení funguje nejlíp? :)

A abych přidal i svou troškou do mlýna:
    Já ho používám na tetování, výborně tlumí bolest. Mám skvělý zkušenosti se zelenou malajsií, Landakem, ale i žlutej a červenej. A můj tatér, který ho vyzkoušel taky, říká, že už se tetovat bez kratomu nenechá. :D
    EGGH
    EGGH --- ---
    Aby to neznělo, jako že kratom způsobuje obezitu. Já třeba nepřibral ani gram ale denně cvičím. Navíc mi přijdě, že kratom je dokonalý přírodní nakopávač a skvěle se s ním cvičí. Člověk se dokáže soustředit na danou partii a cviky dělá precizně. Navíc bez takového toho vedlejšího efektu, který má většina nakopávačů - bušení srdce, špatná soustředěnost, zažívací potíže apod. Zkoušel jsem jej i na tréninku bojového sportu a opět podobný efekt - dokonalá soustředěnost a skvělá výdrž. Ale chce to zkoušet druhy - každý má jiný efekt.
    EGGH
    EGGH --- ---
    QUASAR: To spíš zní jako těžká závislost.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    já to třeba nemám tak, že zkratomovanej hodně jím, spíš jsem se naučil jíst pravidelně, a tím, že i hulím, tak jím fakt hodně. každopádně kratomuju od března a těch deset kilo naskočilo až teď přes zimu, tak uvidím co bude, až se zase začnu hejbat.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    QUASAR: me prave taky sem se v zivote snad neprehoupla pres 50 a najednou to jde :D

ale pravda ze pohybu ted moc nemam jedu hlavne cervenej + obcas brka a odpocivam, zacnu bilej a vyuzivat ho nejak akcne
    QUASAR
    QUASAR --- ---
    PIKKMA: Ja kratomuju asi od lonskeho cervna, kazdy den. Pribral jsem cca 8 kilo. Kdyz jsem dobre zkratomovany a dostanu hlad, hned me ojede pot a jsem fakt nervozni, ze bych vrazdil. takze jim hlavne at se citim dobre. A to pribrat mi dela velky problem.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PIKKMA:
    FRDK: Já jsem teda sváteční uživatel, ale je fakt, že potom mám taky často chuť k jídlu. V jisté míře mi to ale zároveň umožňuje nějakou žravost ignorovat, imho obojí může být i efekt zlepšené nálady. Jinak se zdá asi logické, že pokud se člověku zvýší chu't k jídlu a nepřidá pohyb, tak přibere, ale když si člověk zvykne to dávat hlavně na pohyb, tak to může mít opačný efekt.
    FRDK
    FRDK --- ---
    PIKKMA: Zvláštní. Já jsem se během období, kdy jsem užíval víceméně denně, dostal s váhou dolů na hodnotu tak z před dvaceti let. Ovšem dost jsem se přitom hýbal.
    Když jsem v září s kratomem přestal (a o čtrnáct dní dříve i s kouřením), váha vylezla během čtyř měsíců víc než o patnáct kilo nahoru.
    MASOO
    MASOO --- ---
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ooojeee :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PIKKMA: jo, přibral jsem deset kilo
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Hele taky tak hrozně žerete? Dám kratom tak jednou za týden a i tak se mi chuť k jídlu změnila tak že už to začíná být vidět, což zatim vítám, ale časem možná přestanu :D

Přisuzuju to i celkovýmu uklidnění. Já na deprese nebo stres reaguju tak že nejim, nebo jim minimálně, když se uklidnim tělo bylo navyklý to rychle dohnat.. ale jak sem teď v klidu tak nějak furt (a když ne tak si dám kratom) tak furt jen odpočívám a hodně jim, fakt tipuju tak 5kg nahoru během chvíle..

Budu muset najít nějakej kratom na kterym mě bude bavit cvičit asi :D
    FRDK
    FRDK --- ---
    EGGH: Na první zagůglení vidím vcelku detailní popisy zde:
    Best Kratom Strain? How to Find the Kratom Strain Which Suits You Best
    https://therenegadepharmacist.com/best-kratom-strain/
    a dávkování hýr:
    Kratom Strains, Effects, and Dosage | Kratom Science
    https://www.kratomscience.com/strains-effects-and-dosage/
    EGGH
    EGGH --- ---
    Nenarazil jste někdo na stránku s popisem účinků jednotlivých kratomů? Ideálně i s dávkou? Něco trochu detailnějšího, než jsou klasické obecné popisy. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam