• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Má smysl ty Lophophory pěstovat? V našich podmínkách mají menší dávky slunce a zanedbatelné alkaloidy, ne?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    XCIDER: Napiš ID XTALIBAN, ten tohle zkoušel a z jeho zkušenosti to pocítil především na délce účinku.

BRKODLAK: na řízky se hlásim:)
    VEX
    VEX --- ---
    BRKODLAK: jsou u nas dobry podminky nebo to vyzaduje nejakou vetsi peci?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Kazdopadne rostlina nebyla nejlevnejsi, takze pro zachovani rovnovahy vesmiru udelam rizky, takze předběžně prijimam objednávky :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: taky mam semena chvojniku, ale kamarádovi se nepodařilo je vyklicit, tak asi furt cekam na nejaky znameni aka mensi lenost
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: no vlastne jen peyotly a konopi, ale kdysi jsem mel i salvej, a tu bych chtel sehnat opet
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Co máš ještě za rostlinky? :))
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VEX: to je spis v ramci psychedelicke zahradky :)
    VEX
    VEX --- ---
    BRKODLAK: tak to už je iny level nadseni:D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Dnes vecer doplnuju sklad - super red, super green, super white a maeng da premium!
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    Nějaký kamenný obchod (krom toho v Malířské), kde koupit kratom? Merci :)
    QUASAR
    QUASAR --- ---
    PIKKMA: s tou pauzou to muze fungovat.
    Me se po kratomu zvedal zaludek, natahovalo me, fakt moc. Cim dal vic, az jsem to i parkrat vyhodil ven. Stacilo na kratom vzpomenout,nebo otevrit pixlu a ucitit to, a natahovalo me. Pak jsem si dal pauzu asi mesic, nebo 6 tydnu. Po pauze jsem se k tomu vratil, a zatim dobre, uz to je dlouho. Jinak jecmen oproti kratomu mi ted prijde jako sladky nektar :D
    KUATO
    KUATO --- ---
    EGGH: ja zeru kratom jedine pres kapsle a nastup mivam tak po hodine, hodine a ctvrt. vzhledem k tomu, ze jsem videl v recenzich, ze meli pri spapani v dzusu nastup uz treba po 20minutach, tak se neda vyloucit, ze to zpomaluje. pokud teda nemam nejak specificky metabolismus :o).
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XCIDER: to otestuju, az si zase nekdy budu davat. Ja testoval l-tyrosin a ten mi prijde, ze fakt funguje.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    testoval jste nekdo potencovani kurkumou, popr. cistym kurkuminem? pakrat jsem nekde narazil na tip, dat si lzicku kurkumy 1/2 hodiny pred kratomem, mel by potom fungovat silneji a dele...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PIKKMA: nebo davat těsně po najezeni, aspon u me
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    tělo možná občas prostě jen řekne dost? měla jsem to stejně s jinym brčálem - zelený ječmen. Na začátku jsem to pila s chutí, ke konci už to nemohla ani cejtit, možná to chce pauzu?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: hele nechutnost je vzdycky známka spatnyho kratomu
    EGGH
    EGGH --- ---
    VYHULENY_UFO: Někdy závislost způsobuje i poruchy schopnosti čtení a celkově vnímání ;))

BRKODLAK: Jojo, s vodou jsem jej zkoušel poprvé a nešlo to. Zkusím ty kapsle. Mně to způsobil ten poslední vzorek, který byl fakt nechutný. Od té doby jsem cca 14 dní další neměl a teď jsem si chtěl dát před cvičením a nedalo se to. Možná mi tělo naznačuje, že už jej nepotřebuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam