• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    RENARD: Telo reaguje inteligentne a je provazano s psychikou. Pokud je ti tyden blbe kvuli tomu zes sypal kratom a pak ho tam posles jen co se vzpamatuje, vyvola to odpovidajici reakci (poplasnou, obrannou). Podobne jako kdyz clovek nemuze cejtit natoz pit urcitej typ alkoholu potom, co se s nim nekde desive sejme..tuhle zkusenost ma imho dost lidi, mozna i ty.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PIKKMA: https://www.reddit.com/...tomKorner/comments/404dct/just_a_heads_upkratom_inhibits_a_few_p450_liver/

Podívat se na ty enzymy, ktere kratom inhibuje. Pokud by to byly právě ty, které rozkladaji danou účinnou latku, urcite nemichat.
    Zatim jsem to uplne nezkoumal, ale uz vim, ze kratom a ibuprofen ne, v případě potreby pouzit paracetamol, ale nevím jak ostatni, ale me se zdá, ze kratom pomuze na hodne veci, na ktere i brufen.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Kratom a antibiotika?
    RENARD
    RENARD --- ---
    Presneji to bylo takhle mesic uzivani davky 3 az 8 gramu ke konci. Pak tyden bez, abstinencni priznaky docela silne, prvni 4 dny jsem se skoro nevyspal, nervozita az agrese. 6. a 7. den uz ok. No a pak jsem si dal 3,5 gramu a 39 horecka se zimnici. Dnes bez horecky a citim se docela ok.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    U některých lidi se taky projevují abst. priznaky jako chripka. Ono pokud vyplavuje kratom dopamin, posiluje i imunitu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Onemocnel jsem po prvnim uziti kratomu, ale od te doby jsem nemocnej nebyl, coz spojuju s jeho uzivanim.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ono mozna jak to blbe s hormonalnim systemem tak to dela takovy vykyvy? vim ze z rozhozenejch hormonu je casto unava, poceni, nekdy i horecka..
    RENARD
    RENARD --- ---
    no u me to vypada, ze jeden den horecky 39 a pak dalsi den uz normal
    ADM
    ADM --- ---
    jednou jsem nasledujici den onemocnel, kamos taky, ve stejnou dobu ze stejnyho zdroje (vegetalismus, dost roku zpatky). videl jsem v tom jednoznacnou souvislost, ale nevim co si o tom mam myslet, mozna bylo spis chripkovy obdobi
    RENARD
    RENARD --- ---
    nemeli jste nekdo jako reakci na jinej strain, nebo na vyssi davku, horecku se zimnici az 39? Hlavne nasledujici den po davce?
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    PARRHESIA: tak je to opiát :-)) tak to svědí/lechtá... ale o to přece jde? :-D
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    PARRHESIA: jj, svědění všeho :D dost na to trpím, drbu se, škrábu se jak zablešenej pes a dělá mi to i dobře, pokud nezustanou škrabance. jsem na tole hroznej, dřiv na H sem si málem vyškrábal duši z těla. zlozvyk..
    PARRHESIA
    PARRHESIA --- ---
    Mám dotaz- nezaznamenaváte obcas jakoby pocit svědění hlavy? Vyšší ,nežli, bez toho? Ono to není ani že bych přepisk třeba mnozství, ale ten pocit, mám pokaždé, mam pocit..
    EGGH
    EGGH --- ---
    Sorry za OT ale když už se tu rozebírají i ty kaktusy, tak postnu malej report z Peru. Takhle prodávají San Pedro na tržnici v Cuscu. Prodávají jej i drcený a nasušený v sáčku a pro turisty je sáček polepenej jako Aloe vera apod. - prej aby to šlo vzít do letadla :)

Takhle vypadá typickej stánek se zdravou výživou. Je to spíš šamanskej stánek, kde seženete kromě podpůrných látek i nejrůznější magické předměty.

Koupit tam můžeme kompletní sadu pro magický rituál vč. lamího embrya. Tohle je sada pro léčitele - proti onemocnění způsobenému uřknutím. V rituálech hodně figuruje alkohol - ať už jako oběť a nebo cesta do změněného stavu vědomí.

Tady je zase pult stánku před výšlapem na kopec (5000 m.n.m.). Koka je tu brána jako naprostá samozřejmost - něco jak u nás kafe. Mně osobně chutná víc varianta žvýkání suchých listů, než karamelek.

Koku tu dávaj grátis i na letišti - tady je z letiště v Arequipě, která leží 2300 m.n.m. a pokud tam přiletíte z Limy, tak je to pro tělo docela šok a pomůžou vám právě tyhle lístky.

BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EXX: kdyz ho chces nekam naroubovat, tak taky uriznes cast a ten zbytek pokračuje v rustu. Ja teda viděl peyotly, ktery byly monstrozni, ale teda jenom na fotkach
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EXX: ja koupil třináctilety a nejsou teda nejak extra velky. Asi jako hodne hodne maly kiwi. První rok vypadaly, ze stojí, ted v posledni dobe skoro rostou pred ocima. Hlavne chci počkat do doby, kdy z nich půjde poradnej kus uriznout, at zbytek muze pokračovat
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: hele na biotoxu je report z ceskyho peyotlu, kterej funguje. Co jsem mluvil s kaktusarem, of ktereho jsem je ziskal, tak sice maji nizsi obsah nez v jejich domovině, ale neni to tak ze by nefungovaly. Musis si jich pořídit hodne a pockat si na duchod az budou velke. Taky se da podporit tvorba obsahu sklenikem, nebo treba umelym osvetlenim. Nejdulezitejsi je hodne slunka. Pak jsou taky moznosti, jakoze tu lofoforu naroubujes na nejakej rychle rostouci kaktus. Ideálně san pedro.
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Má smysl ty Lophophory pěstovat? V našich podmínkách mají menší dávky slunce a zanedbatelné alkaloidy, ne?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    XCIDER: Napiš ID XTALIBAN, ten tohle zkoušel a z jeho zkušenosti to pocítil především na délce účinku.

BRKODLAK: na řízky se hlásim:)
    VEX
    VEX --- ---
    BRKODLAK: jsou u nas dobry podminky nebo to vyzaduje nejakou vetsi peci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam