• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EXX: ja koupil třináctilety a nejsou teda nejak extra velky. Asi jako hodne hodne maly kiwi. První rok vypadaly, ze stojí, ted v posledni dobe skoro rostou pred ocima. Hlavne chci počkat do doby, kdy z nich půjde poradnej kus uriznout, at zbytek muze pokračovat
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: hele na biotoxu je report z ceskyho peyotlu, kterej funguje. Co jsem mluvil s kaktusarem, of ktereho jsem je ziskal, tak sice maji nizsi obsah nez v jejich domovině, ale neni to tak ze by nefungovaly. Musis si jich pořídit hodne a pockat si na duchod az budou velke. Taky se da podporit tvorba obsahu sklenikem, nebo treba umelym osvetlenim. Nejdulezitejsi je hodne slunka. Pak jsou taky moznosti, jakoze tu lofoforu naroubujes na nejakej rychle rostouci kaktus. Ideálně san pedro.
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Má smysl ty Lophophory pěstovat? V našich podmínkách mají menší dávky slunce a zanedbatelné alkaloidy, ne?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    XCIDER: Napiš ID XTALIBAN, ten tohle zkoušel a z jeho zkušenosti to pocítil především na délce účinku.

BRKODLAK: na řízky se hlásim:)
    VEX
    VEX --- ---
    BRKODLAK: jsou u nas dobry podminky nebo to vyzaduje nejakou vetsi peci?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Kazdopadne rostlina nebyla nejlevnejsi, takze pro zachovani rovnovahy vesmiru udelam rizky, takze předběžně prijimam objednávky :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: taky mam semena chvojniku, ale kamarádovi se nepodařilo je vyklicit, tak asi furt cekam na nejaky znameni aka mensi lenost
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: no vlastne jen peyotly a konopi, ale kdysi jsem mel i salvej, a tu bych chtel sehnat opet
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Co máš ještě za rostlinky? :))
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VEX: to je spis v ramci psychedelicke zahradky :)
    VEX
    VEX --- ---
    BRKODLAK: tak to už je iny level nadseni:D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Dnes vecer doplnuju sklad - super red, super green, super white a maeng da premium!
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    Nějaký kamenný obchod (krom toho v Malířské), kde koupit kratom? Merci :)
    QUASAR
    QUASAR --- ---
    PIKKMA: s tou pauzou to muze fungovat.
    Me se po kratomu zvedal zaludek, natahovalo me, fakt moc. Cim dal vic, az jsem to i parkrat vyhodil ven. Stacilo na kratom vzpomenout,nebo otevrit pixlu a ucitit to, a natahovalo me. Pak jsem si dal pauzu asi mesic, nebo 6 tydnu. Po pauze jsem se k tomu vratil, a zatim dobre, uz to je dlouho. Jinak jecmen oproti kratomu mi ted prijde jako sladky nektar :D
    KUATO
    KUATO --- ---
    EGGH: ja zeru kratom jedine pres kapsle a nastup mivam tak po hodine, hodine a ctvrt. vzhledem k tomu, ze jsem videl v recenzich, ze meli pri spapani v dzusu nastup uz treba po 20minutach, tak se neda vyloucit, ze to zpomaluje. pokud teda nemam nejak specificky metabolismus :o).
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XCIDER: to otestuju, az si zase nekdy budu davat. Ja testoval l-tyrosin a ten mi prijde, ze fakt funguje.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    testoval jste nekdo potencovani kurkumou, popr. cistym kurkuminem? pakrat jsem nekde narazil na tip, dat si lzicku kurkumy 1/2 hodiny pred kratomem, mel by potom fungovat silneji a dele...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PIKKMA: nebo davat těsně po najezeni, aspon u me
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    tělo možná občas prostě jen řekne dost? měla jsem to stejně s jinym brčálem - zelený ječmen. Na začátku jsem to pila s chutí, ke konci už to nemohla ani cejtit, možná to chce pauzu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam