• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    J_A_S_O_N
    J_A_S_O_N --- ---
    Je tu někdo,kdo užívá kratom delší dobu,treba už par let? Zajímalo by mě, po jakých dávkách a jejich frekvenci vzniká tolerance? A jakou byl eventuálně průběh, jestli je někdo na 10 g na jeden rundu,atd....
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    tak čaj asi z pěti gramů vlastnoručně vypěstovaného kratomu neměl žádný účinek, což jsem čekal. uvidíme, zda se to s věkem rostliny nezmění.
    jinak mám zase nějaký přebytečný kratom z dovozu, který naopak účinkuje velmi dobře, tak se kdyžtak ozvěte, pokud bude chuť.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRKODLAK: tvl způsob kombinace... konzumace do riti. tohle se vam stane když nepůjdete po nocni spat.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    HASSASSIN: uz jsem se o to pokousel spoustukrat ale nejak mi dycky vznikne jen prazdnej prispevek
    HASSASSIN
    HASSASSIN --- ---
    BRKODLAK: ty máš živou rostlinu kratomu? :) nechceš ukázat fotku?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Máte nekdo zkusenost s kratomovym cajem? Všiml jsem si, ze to nekdo preferuje jako způsob kombinace. S podzimem moji rostline kratomu opadala cast listu, tak jsem dnes zkusil udelat caj z nich, tak jsem zvedavej...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: idealni je to vydavat za matchu. jel jsem busem do Berlína a z tama na korfu letecky. na krabičku od magnesia jsem napsal matcha tea fixou :D ale zadna hlubsi kontrola neprobehla
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    ..Jak projde pytel zelenyho prasku..
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    a vubec, mate nekdo zkusenost s prevozem I malyho mnozstvi kratomu pres hranice, Jak provide pytel zelenyho prasku I kdyz me v obou zemich legal? myslim EU
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    GOLDEN_TEACHER: na to je přímo nějaká mapa na webu i s vysvětlením legislativy, hledat se mi to nechce, použij google fu, 'kratom legality' já bych tam kratom snad ani nepotřeboval, káva a hašiš je taky fajn stimulant :)
    GOLDEN_TEACHER
    GOLDEN_TEACHER --- ---
    Zdarec, netušíte jestli je Kratom legal v Maroku?
    Diks
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: nestabilní kvalita. oblíbíš si tam jeden strain, kterej fakt šlape a další dodávka přijde sračka s polovičním účinkem. nebrat. co mužu doporučit z cz eshopu je kralkratomu.cz, tam jsem také nikdy nebyl zklamán. ted sem bral osobně v Praze od ID Halfnelson, má tu i někde inzerát v tržišti a to byl nejvoňavější kratom, co jsem kdy měl. a stačí mi poloviční dávky i s mojí tolerancí stačí 3-5g a šlape skvěle , můžu jen doporučit.

Od ID Brkodlak jsem měl dvakrát a to byla super premium top kvalita, kdy mě moje obvyklá dávka uplně sejmula.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JOHNNYCAGE: hele mel jsem poprve dva roky starej a fungoval jako novej. klidne se ozvi na kosta.
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    BRKODLAK: tak pokud máš nějakej zaručeně dobrej tak trochu rád zkusim pro srovnání, jestli sem taky nekoupil něco slabýho... btw má to nějakou trvanlivost nebo je to jedno jak dlouho to leží ve skříni?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    mě zrovna dorazil balík s čerstvým kratomem, různé barvy i strainy, tak pokud někdo máte zájem, ozvěte se :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FAEKAL:
    J_A_S_O_N:
    kratom, který jsem od nich před lety koupil byl nefunkční. v době, kdy mi stačilo si dát dva až tři gramy mi jejich green maeng da nic neudělal ani při sedmi. byl jen nechutně hořký a vysušující ústa, což je příznak špatnýho kratomu. na můj e-mail ani nereagovali. známému se to stalo také, a toho zase odbyli s tím, že už má toleranci. na dotaz, proč mají takové vysoké ceny odpověděli arogantně lazeným textem, který byl plný přehánění a marketingových výmyslů.
    nefunkční kratom, vysoká cena a arogantní přístup k zákazníkům je pro mě dostatečné, abych tu firmu nepodporoval.

Co jsem měl možnost slyšet zkušenosti s českými eshopy, tak to bylo vesměs negativní. Často špatný kratom, nebo přepálená cena.

JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    BRKODLAK: víceméně mi to řekla kámoška co mi ten první dávala, nijak to podložené nemám
    J_A_S_O_N: řekl bych tak 2
    J_A_S_O_N
    J_A_S_O_N --- ---
    JOHNNYCAGE: A kolik g, sis dával?
    J_A_S_O_N
    J_A_S_O_N --- ---
    BRKODLAK: Ahoj taky by mě zajímalo,co je na Kratomu z Herbal storu tak špatného?
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    BRKODLAK: Zrušit nejde, už ho mám doma pár týdnů. Proč si to vyhazoval?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam