• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    PARRHESIA
    PARRHESIA --- ---
    Mam opravdu dobre vysledky s odrudou white thai, neni tolik prudka jak sumatra nebo kambodza, ostatni druhy ktere nejraději davam. Prijde mi vic tvůrčí ve smyslu, že mi v dílně napoví dosti jak, co, řešit, zajímá mi taky nějaký recenze od odrůdy, co se týče mě, (který už v tom jede 2 roky), jednou se snad víc rozepíšu, protože je co psát!, jak se píše v záhlaví auditka, učinek rozhodně znatelný je, i když používam svou spešl dávkovací italskou pidi-lžíci na Espresso Piccolo .Ted jsem na antibiotikách po X letech, protože jsem si opravdu hloupě nachladil varlata a na kratom nemám ani pomýšlení. Snad si z tohoto postu informace rozeberete, je vždy, co třídit, žejo.. :)
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    Pokud uz pro nekoho Kratom neni co bejval mozna muze pomoct agmantine. (pusobi na NMDA receptory pry stejnym zpusobem jako memantine)Dalsi vedlejsi ucinek je zrejme dobra nalada.) https://www.reddit.com/r/kratom/comments/b8544s/agmatine_is_blowing_my_mind_in_the_best_way/
    EGGH
    EGGH --- ---
    Nemáte někdo na prodej nějaký čerstvý dobrý kratom? Kdyžtak SZ. Díky
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EXX: hele nemam tuseni, zatim o tom nikde nic neni. ale myslim, ze to proste pridali na seznam zakazanych latek...
    EXX
    EXX --- ---
    BRKODLAK: a jaky jsou tresty?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN:
    ve Francii skutecne zakazali kratom, jak me informoval jeden nemecky prodejce, se kterym jsem v kontaktu. Zatim k tomu neni zadne kloudne info, jen ze to probehlo nezvykle rychle a jeste pres svatky. 23.12.2019 to vlada schvalila a 1.1.2020 uz to vstoupilo v platnost. Provozovatele eshopu nemeli nejmensi sanci se s tim nejak vyporadat, pritom je bezny, ze mívaj na sklade stovky kil.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Mě by zajímalo, jestli kratom nevykazuje při toxikologii moči znaky užití opiátů.
    P.S. od ledna je kratom ilegální ve Francii.
    J_A_S_O_N
    J_A_S_O_N --- ---
    Je tu někdo,kdo užívá kratom delší dobu,treba už par let? Zajímalo by mě, po jakých dávkách a jejich frekvenci vzniká tolerance? A jakou byl eventuálně průběh, jestli je někdo na 10 g na jeden rundu,atd....
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    tak čaj asi z pěti gramů vlastnoručně vypěstovaného kratomu neměl žádný účinek, což jsem čekal. uvidíme, zda se to s věkem rostliny nezmění.
    jinak mám zase nějaký přebytečný kratom z dovozu, který naopak účinkuje velmi dobře, tak se kdyžtak ozvěte, pokud bude chuť.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRKODLAK: tvl způsob kombinace... konzumace do riti. tohle se vam stane když nepůjdete po nocni spat.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    HASSASSIN: uz jsem se o to pokousel spoustukrat ale nejak mi dycky vznikne jen prazdnej prispevek
    HASSASSIN
    HASSASSIN --- ---
    BRKODLAK: ty máš živou rostlinu kratomu? :) nechceš ukázat fotku?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Máte nekdo zkusenost s kratomovym cajem? Všiml jsem si, ze to nekdo preferuje jako způsob kombinace. S podzimem moji rostline kratomu opadala cast listu, tak jsem dnes zkusil udelat caj z nich, tak jsem zvedavej...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: idealni je to vydavat za matchu. jel jsem busem do Berlína a z tama na korfu letecky. na krabičku od magnesia jsem napsal matcha tea fixou :D ale zadna hlubsi kontrola neprobehla
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    ..Jak projde pytel zelenyho prasku..
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    a vubec, mate nekdo zkusenost s prevozem I malyho mnozstvi kratomu pres hranice, Jak provide pytel zelenyho prasku I kdyz me v obou zemich legal? myslim EU
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    GOLDEN_TEACHER: na to je přímo nějaká mapa na webu i s vysvětlením legislativy, hledat se mi to nechce, použij google fu, 'kratom legality' já bych tam kratom snad ani nepotřeboval, káva a hašiš je taky fajn stimulant :)
    GOLDEN_TEACHER
    GOLDEN_TEACHER --- ---
    Zdarec, netušíte jestli je Kratom legal v Maroku?
    Diks
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: nestabilní kvalita. oblíbíš si tam jeden strain, kterej fakt šlape a další dodávka přijde sračka s polovičním účinkem. nebrat. co mužu doporučit z cz eshopu je kralkratomu.cz, tam jsem také nikdy nebyl zklamán. ted sem bral osobně v Praze od ID Halfnelson, má tu i někde inzerát v tržišti a to byl nejvoňavější kratom, co jsem kdy měl. a stačí mi poloviční dávky i s mojí tolerancí stačí 3-5g a šlape skvěle , můžu jen doporučit.

Od ID Brkodlak jsem měl dvakrát a to byla super premium top kvalita, kdy mě moje obvyklá dávka uplně sejmula.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam