• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PARRHESIA: z tyrosinu a b6 se v tele stane dopamin, kterej by mel mimo jine kratom uvolnovat, ucinek by to melo zesilit a prodlouzit, ja vnímám spis to prodloužení, ale je to individuální. ja jsem byl po seznameni s kratomem taky dost otravny, jak jsem to vsem doporucoval na všechno, protože me to pomahalo fakt skoro na vse, ale jsem s tim ted už opatrnější. jednak se ukázalo, ze ne každému musi byt jen dobře, jako treba lidem s nizsim tlakem, kterym může byt hodně spatne, asi jako kdyz to člověk přežene s dávkováním. zazil jsem jednou a fakt není o co stat. clovek si pak musí lehnout na nekolik hodin, vyspat se z toho, což v situaci, kdy je člověk třeba v práci a podobne není nic moc. taky je dost individuální dávkování, nekterym lidem staci jeden gram na stejne silny účinek, na jaky si většina lidi dava kolem tří gramu, takze pokud to chce nekdo zkouset, radeji zacit s malem, lepsi nic necítit než zazit tu nevolnost, je to fakt neprijemna nausea. ale jeste vaznejsi je ten zavislostni potencial, ktery zpravidla kazdy zacatecnik podnecuje, včetně me. takze to je rozhodně informace, ktera musi zaznít.
    PARRHESIA
    PARRHESIA --- ---
    BRKODLAK: Užívam ho víceméně obden,ale je to různě.Mám tendenci si ho spíš dát když jsem nastoupen v terénu v práci nežli u sebe v dílně. barevnosti bilé,a také zelené..., mám tendenci to všem cpát, at to zkusí, zajímají mi reakce. Dělal jsem v listopadu s mistrem-tesařem který má přirozenou neskutečnou energií (ale kafe tak 6 hrnku denne),chtěl jsem ho odtrhnout od te kávy, a co jsem mu dal vrchovatou lzící,po 45 min dostal akorát nevídaný hlad.. V létě jsem restauroval na Plzensku barokní fasádu a poté co jsem zkratomoval svého šéfa ,mladou stavební dozorkyni,všechny vitrážisté, jednoho stukatéra a vlastního kolegu, který mi tvrdil že ho to bez toho už tolik nebaví,(ten si pak každý den chodil pro lžíci).Chvílemi jsem se radoval, že je pomalu celá stavba díky mě zkratomovaná.., a dostali se ke mě zajímavé postřehy,takže mě to zato stálo. Ale rozhodně- dobře že jsi pokazil "srandu", ono co pišeš mě zaskočilo ale téhle realitě plně věřím, je třeba jí říkat nahlas, když občas mě překvapí že tentýž kratom se mění co do činění i od lžíčky, to napoví, že není uplně možno předvídat.. Je to jako u všech drog subjektivní, napsat jen tak "recenzi" od odrůdy vlastně nelze. Kdzž jsem s kratomem začal, pochopil jsem hned že k tomu všemu, má tendenci jakékoli jiné drogy(ten předešlý den)tak druhý den navrátit, mě kratom prostě vrací do toho stavu, pamatuji s,e že když jsem s kratomem začal , cítil jsem kratom i druhý den, kdy jsem dělal od toho pauzu. Občas mícham různé kratomy dohromady, protože už nevím který jsem posledně měl.. Chci se ještě zeptat ten l - tyrosine s b-šestkou vylepšuje kratom stav?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    a funguje vam neco z toho? za me rozhodne funguje l - tyrosine+b6, nejlip pul hodiny az hodinu pred uzitim kratomu
    HASSASSIN
    HASSASSIN --- ---
    EGGH: taky taurin
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    no muzeme jenom doufat, ze v tomhle trendu dalsi evropske zeme nebudou pokracovat. vzdycky jsem si rikal, ze prvni spatne signaly budou zakazy ostatnich zemí, ale ze to bude neco tak blizkeho jako francie by mě nenapadlo. jako zduvodneni pouzily osm pripadu umrti v usa, kdy slo samozrejme jen o to, ze meli ti neboztici v systemu kratom spolecne se spoustou dalsich veci, ktere skutecne zabíjet mohou, proste konec
    EGGH
    EGGH --- ---
    KUKUSHKA: Je tam zakázanej i kreatin, kterej je všude jinde legální.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    2020 Kratom ban in France | Kratom Science - Europe
    https://www.kratomscience.eu/2020/01/15/2020-kratom-ban-in-france/

tak francie si asi rekla, ze frci retro a zahrali si na stredovek.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PARRHESIA: A pouzivas jenom bily kratom? Ja teda prevazne take, top je pro me elephant, pak maeng da.
    Ale asi ti trochu pokazim srandu, protoze psat recenzi na konkretni druhy je aplikovatelne pouze na ten jeden konkretni zdroj. Primo muj dodavatel mi totiz potvrdil informaci, ze ti farmari ani nemaji nijak označené odrudy, přestože existuji urcite rozdily, jako klasicke listy, listy typu horn, nebo velke listy elephant, tak to ve finale nekoresponduje. Nazvy vytvari az samotni prodejci, aby oddelily jednotlive produkty ruznych farmaru. Stejne tak barvy zilek nesouvisi s vyslednou barvou produktu, prestoze vetsina prodejců tvrdi opak, spolu s tim, ze mas zvlast bile, zelene a cervene zilkovane stromy. Vskutecnosti se ty barvy vyskytuji v ramci jednoho stromu a je to dano starim listu. Ono to da rozum, zilky totiz nejsou soucasti vysledneho prasku, tak by barvu ani ovlivnit nemohly. Barevnost je dana susicimi technikami, ktere ovlivnuji i vysledny obsah alkaloidu, tedy podle tohoto se rozhodne orientovat da. Takze pak white thai od ruznych prodejcu bude rozdílný, pokud tedy nebudou mít vsichni stejny zdroj. Ale to ti rozhodne nemusi branit v tom, abys nam sem popsal sve zkušenosti s konkrétníma vzorkama.
    Mimochodem, jak casto kratom uzivas?
    PARRHESIA
    PARRHESIA --- ---
    Mam opravdu dobre vysledky s odrudou white thai, neni tolik prudka jak sumatra nebo kambodza, ostatni druhy ktere nejraději davam. Prijde mi vic tvůrčí ve smyslu, že mi v dílně napoví dosti jak, co, řešit, zajímá mi taky nějaký recenze od odrůdy, co se týče mě, (který už v tom jede 2 roky), jednou se snad víc rozepíšu, protože je co psát!, jak se píše v záhlaví auditka, učinek rozhodně znatelný je, i když používam svou spešl dávkovací italskou pidi-lžíci na Espresso Piccolo .Ted jsem na antibiotikách po X letech, protože jsem si opravdu hloupě nachladil varlata a na kratom nemám ani pomýšlení. Snad si z tohoto postu informace rozeberete, je vždy, co třídit, žejo.. :)
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    Pokud uz pro nekoho Kratom neni co bejval mozna muze pomoct agmantine. (pusobi na NMDA receptory pry stejnym zpusobem jako memantine)Dalsi vedlejsi ucinek je zrejme dobra nalada.) https://www.reddit.com/r/kratom/comments/b8544s/agmatine_is_blowing_my_mind_in_the_best_way/
    EGGH
    EGGH --- ---
    Nemáte někdo na prodej nějaký čerstvý dobrý kratom? Kdyžtak SZ. Díky
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EXX: hele nemam tuseni, zatim o tom nikde nic neni. ale myslim, ze to proste pridali na seznam zakazanych latek...
    EXX
    EXX --- ---
    BRKODLAK: a jaky jsou tresty?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN:
    ve Francii skutecne zakazali kratom, jak me informoval jeden nemecky prodejce, se kterym jsem v kontaktu. Zatim k tomu neni zadne kloudne info, jen ze to probehlo nezvykle rychle a jeste pres svatky. 23.12.2019 to vlada schvalila a 1.1.2020 uz to vstoupilo v platnost. Provozovatele eshopu nemeli nejmensi sanci se s tim nejak vyporadat, pritom je bezny, ze mívaj na sklade stovky kil.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Mě by zajímalo, jestli kratom nevykazuje při toxikologii moči znaky užití opiátů.
    P.S. od ledna je kratom ilegální ve Francii.
    J_A_S_O_N
    J_A_S_O_N --- ---
    Je tu někdo,kdo užívá kratom delší dobu,treba už par let? Zajímalo by mě, po jakých dávkách a jejich frekvenci vzniká tolerance? A jakou byl eventuálně průběh, jestli je někdo na 10 g na jeden rundu,atd....
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    tak čaj asi z pěti gramů vlastnoručně vypěstovaného kratomu neměl žádný účinek, což jsem čekal. uvidíme, zda se to s věkem rostliny nezmění.
    jinak mám zase nějaký přebytečný kratom z dovozu, který naopak účinkuje velmi dobře, tak se kdyžtak ozvěte, pokud bude chuť.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRKODLAK: tvl způsob kombinace... konzumace do riti. tohle se vam stane když nepůjdete po nocni spat.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    HASSASSIN: uz jsem se o to pokousel spoustukrat ale nejak mi dycky vznikne jen prazdnej prispevek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam