• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XCIDER: cetl jsem o tom uz pred nějakou dobou v clanku, kde byl seznam všech veci, co by mely pridavat tomu účinku, ale ja jsem teda nikdy neměl pocit, ze by to bylo potřeba. ale je skvělý, zes to overil. zajímalo by me jeste pár detailů, jako druh kratomu, množství, doba účinku bez a s kurkumou. diky!
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    vyzkousel jsem to potencovani kratomu kurkuminem a zda se ze to funguje, vic teda na prodlouzeni ucinku nez zesileni. davam lzicku mlete kurkumy cca 30 minut pred kratomem. zkousel jeste nekdo?
    EGGH
    EGGH --- ---
    ASURA: Já si dal tady od brkodlaka větší množství a měl jsem to samý. Ale mně se to teda líbilo :)) Normálně mě to odrovnalo na pár hodin :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ASURA: shodou okolností se mi to vcera podarilo taky...u kratomu plati víc nez u neceho jinyho ze min je vic
    ASURA
    ASURA --- ---
    BRKODLAK: Kombinace s něčím dalším nebyla....
    Díky
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    rád bych objednal nějaký větší množství kratomu, nemáte někdo v plánu objednávat osvědčenou kvalitu z ověřenýho zdroje, že bychom se složili?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ASURA: úplně jasny neodhadnuti davky, vede k nižšímu tlaku z čehož pak plynou vsechny tyhle obtíže. ta arytmie se mi moc nezda. kombinovali to s alkoholem?
    ASURA
    ASURA --- ---
    Pár kámošů kolem mě mělo po kratomu druhý den něco jako "kocovinu" a dva měli po užití pocit jako kdyby měli občasnout srdeční arytmii... Včera jsem viděl člověka po pití zbělat do odstínu bílý zdi a zeslábnout s nutností si lehnout a něco málo přes hodinu jen ležet a odpočívat. Myslím, že ani jeden z těch lidí moc neřešili množství, který užili, což je určitě základní kámen problému, ale i tak jsem se chtěl zeptat, jestli s něčím podobným máte zkušenost..???
    EGGH
    EGGH --- ---
    Jen tak mimochodem. Zjistil jsem dneska, když jsem si chtěl objednat cascaru, že je v EU zakázaná. Nevíte někdo, kde ji levně objednat z ciziny?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: můžu ti dat neco na otestovani klidně...
    me to pomohlo se zbavit zavislosti na huleni, kdy jsem se uz trepal az si vždycky zahulim a petidenni pauza byla maximum a to dost s utrpenim. ted se mi stává, ze zjistim, ze jsem už nekolik dnů nehulil úplně bezne, pricemz kratom si uz taky denne nedavam...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    HASSASSIN: je to i o tom, co tou závislostí lepíš. kratomovy abstinencni priznaky te zneschopní daleko víc než ty z ganji. taky bys musel brat treba rok trikrat denne, abys to pořádně pocítil.
    HASSASSIN
    HASSASSIN --- ---
    BRKODLAK: Podle mě je závislost na trávě mnohem "hlubší" než na kratomu. Třeba u kratomu se mi často stává, že si řeknu, že přijedu domu a dám si ho a pak na to zapomenu. To se mi s trávou nikdy nestalo :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO:
    1. jestli horsi nebo lepsi, to bude zalezet na kazdym clovekovi, co je pro nej horsi. je to jiny, zatímco kdyz to předavkovani trávou prinasi psychickou nepohodu, nejcasteji uzkost, paranoia, strach. predavkovani kratomem prinasi nepohodu fyzickou - nizsi tlak, zavrat, nausea, bolest hlavy
    2. ten hlavní rozdil je stejny jako vys, ganja vytváří spíš psychicky acko s opravdu minimálnima fyzickyma projevama, kratom spis fyzickej s mirnyma psychickyma. je to taková lehci varianta klasickýho opiovyho acka. po roce denniho uzivani jsem mel po vysazeni horsi jeden tyden, přičemž fakt nepříjemný byly asi tri dny.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: nic co by tady nezaznelo
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PARRHESIA: z tyrosinu a b6 se v tele stane dopamin, kterej by mel mimo jine kratom uvolnovat, ucinek by to melo zesilit a prodlouzit, ja vnímám spis to prodloužení, ale je to individuální. ja jsem byl po seznameni s kratomem taky dost otravny, jak jsem to vsem doporucoval na všechno, protože me to pomahalo fakt skoro na vse, ale jsem s tim ted už opatrnější. jednak se ukázalo, ze ne každému musi byt jen dobře, jako treba lidem s nizsim tlakem, kterym může byt hodně spatne, asi jako kdyz to člověk přežene s dávkováním. zazil jsem jednou a fakt není o co stat. clovek si pak musí lehnout na nekolik hodin, vyspat se z toho, což v situaci, kdy je člověk třeba v práci a podobne není nic moc. taky je dost individuální dávkování, nekterym lidem staci jeden gram na stejne silny účinek, na jaky si většina lidi dava kolem tří gramu, takze pokud to chce nekdo zkouset, radeji zacit s malem, lepsi nic necítit než zazit tu nevolnost, je to fakt neprijemna nausea. ale jeste vaznejsi je ten zavislostni potencial, ktery zpravidla kazdy zacatecnik podnecuje, včetně me. takze to je rozhodně informace, ktera musi zaznít.
    PARRHESIA
    PARRHESIA --- ---
    BRKODLAK: Užívam ho víceméně obden,ale je to různě.Mám tendenci si ho spíš dát když jsem nastoupen v terénu v práci nežli u sebe v dílně. barevnosti bilé,a také zelené..., mám tendenci to všem cpát, at to zkusí, zajímají mi reakce. Dělal jsem v listopadu s mistrem-tesařem který má přirozenou neskutečnou energií (ale kafe tak 6 hrnku denne),chtěl jsem ho odtrhnout od te kávy, a co jsem mu dal vrchovatou lzící,po 45 min dostal akorát nevídaný hlad.. V létě jsem restauroval na Plzensku barokní fasádu a poté co jsem zkratomoval svého šéfa ,mladou stavební dozorkyni,všechny vitrážisté, jednoho stukatéra a vlastního kolegu, který mi tvrdil že ho to bez toho už tolik nebaví,(ten si pak každý den chodil pro lžíci).Chvílemi jsem se radoval, že je pomalu celá stavba díky mě zkratomovaná.., a dostali se ke mě zajímavé postřehy,takže mě to zato stálo. Ale rozhodně- dobře že jsi pokazil "srandu", ono co pišeš mě zaskočilo ale téhle realitě plně věřím, je třeba jí říkat nahlas, když občas mě překvapí že tentýž kratom se mění co do činění i od lžíčky, to napoví, že není uplně možno předvídat.. Je to jako u všech drog subjektivní, napsat jen tak "recenzi" od odrůdy vlastně nelze. Kdzž jsem s kratomem začal, pochopil jsem hned že k tomu všemu, má tendenci jakékoli jiné drogy(ten předešlý den)tak druhý den navrátit, mě kratom prostě vrací do toho stavu, pamatuji s,e že když jsem s kratomem začal , cítil jsem kratom i druhý den, kdy jsem dělal od toho pauzu. Občas mícham různé kratomy dohromady, protože už nevím který jsem posledně měl.. Chci se ještě zeptat ten l - tyrosine s b-šestkou vylepšuje kratom stav?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    a funguje vam neco z toho? za me rozhodne funguje l - tyrosine+b6, nejlip pul hodiny az hodinu pred uzitim kratomu
    HASSASSIN
    HASSASSIN --- ---
    EGGH: taky taurin
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    no muzeme jenom doufat, ze v tomhle trendu dalsi evropske zeme nebudou pokracovat. vzdycky jsem si rikal, ze prvni spatne signaly budou zakazy ostatnich zemí, ale ze to bude neco tak blizkeho jako francie by mě nenapadlo. jako zduvodneni pouzily osm pripadu umrti v usa, kdy slo samozrejme jen o to, ze meli ti neboztici v systemu kratom spolecne se spoustou dalsich veci, ktere skutecne zabíjet mohou, proste konec
    EGGH
    EGGH --- ---
    KUKUSHKA: Je tam zakázanej i kreatin, kterej je všude jinde legální.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam